ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΡΑΣΥΜΑΧΟΣ

ΑΝΟΙΓΩΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΘΡΑΣΥΜΑΧΟΣ

Μοντέρνο τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς ή καρυδιά.

Όλη η επιφάνεια του τραπεζιού είναι βαμμένη με σκούρο διάφανο βερνίκι που αφήνει να φαίνονται τα νερά του ξύλου και δημιουργεί μια έντονη μονοχρωμία που το κάνει να απόλυτο και επιβλητικό.

Το τραπεζάκι όταν είναι κλειστό έχει σχήμα κύβου. Έχει την δυνατότητα να ανοίγει κυκλικά και να δημιουργεί ένα μεγαλύτερο τετράγωνο τραπεζάκι που αποτελείται από 4 τετράγωνα ξύλινα επίπεδα κομμάτια σε 4 διαφορετικά επίπεδα.

Προτείνεται να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του χώρου ώστε να είναι ελεύθερο από όλες τις πλευρές (πανταχόθεν ελεύθερο) για να μπορεί να ανοίγει και να κλείνει ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε περίστασης.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το τραπέζι όταν είναι κλειστό είναι τετράγωνο (κυβικό) και μεγάλο τετράγωνο όταν ανοίγει. Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα (απόχρωση) που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή της ξύλινης επιφάνειας του τραπεζιού το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά χρώματα εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα και επομένως είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Οι τιμές εξαρτώνται από το ξύλο, τις διαστάσεις και τα χρώματα που θα επιλέξετε και είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας