ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξύλινη τραπεζαρία σαλονιού κατασκευασμένη  με ξύλο οξιάς,δρυς , καρυδιά, καστανιά κτλ. Η τραπεζαρία έχει σύγχρονη γραμμή (new line) και μοντέρνα σχεδίαση (modern design) που της επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα μοντέρνα έπιπλα.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ποιοτικό σκληρό ξύλο ώστε να αντέξει για πολλά χρόνια χρήσης. Η άνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματη και εντελώς επίπεδη. Το τραπέζι στηρίζεται σε τέσσερα ξύλινα πόδια που βρίσκονται αντίστοιχα στις τέσσερις γωνίες του και έχουν κλίση προς τα έξω. Για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα όλα τα πόδια είναι ενωμένα μεταξύ τους κάτω από το καπάκι με μασίφ ξύλο.

Το τραπέζι μπορεί να πλαισιωθεί με μια πλήρη σειρά ξύλινες καρέκλες ή πάγκους της επιλογής σας και με μπουφέ προσφέροντας μια ολοκληρωμένη τραπεζαρία σαλονιού. Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας σε φυσικό ανοιχτό χρώμα ξύλου, ώστε να προβάλλονται τα πανέμορφα νερά του ξύλου με το οποίο την κατασκευάζουμε.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού