ΣΥΝΘΕΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΘΕΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΑΣΠΑΣΙΑ

Ψάχνετε για μοντέρνα έπιπλα που να κάνουν την διαφορά; Τι λέτε για μία μονοκόμματη σύνθεση (σύνθετο έπιπλο) κατάλληλη για το σαλόνι και το καθιστικό σας. Τοποθετήστε την απέναντι από τους καναπέδες σας ή στο πλάι της τραπεζαρίας σας.

Κατάλληλη για μεγάλα δωμάτια και ευρύχωρους καθιστικούς χώρους μπορεί να φιλοξενήσει την τηλεόραση (TV) σας. Διαθέτει οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια, κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι είναι συρτάρια και ντουλάπια χωρίς πόμολα.

Χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει και πιο σύγχρονη και μοντέρνα είναι το διαγώνιο κόψιμο στα ντουλάπια που σκεπάζει επίσης διαγώνια τους ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης διαθέτει τεράστια αποθηκευτική χωρητικότητα καθώς και πλούσιο χώρο για την τοποθέτηση πολύ μεγάλης τηλεόρασης (60+ ίντσες).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Μπορούμε να επενδύσουμε με καπλαμάδες από ξύλο δρυ ή οξιά ή καρυδιά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Προτείνουμε βαφή με διχρωμία για να δώσουμε μια ξεχωριστή αίσθηση μέσα από την αντίθεση. Τα χρώματα, το τελικό σχέδιο και τις διαστάσεις τις επιλέγετε εσείς ώστε να ταιριάζουν στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας. Η σύνθεση μπορεί να είναι τετράγωνη ή οριζόντια παραλληλόγραμμή με μεγαλύτερο ύψος ή μεγαλύτερο πλάτος.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού