ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Η μοντέρνα επιτοίχια σύνθεση Πτολεμαίος είναι κατάλληλο επιτοίχιο έπιπλο για την φιλοξενία της τηλεόρασης σας. Αποτελείται από οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Χρησιμοποιούμε τις λιτές απέριττες γραμμές και χρωματική αρμονία για να δώσουμε μια απόλυτη αίσθηση της γαλήνης και ηρεμίας. Η σύνθεση είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από MDF με επένδυση απο φύλλο καρυδιάς.

Η σύνθεση επίπλων Πτολεμαίος από το εργοστάσιο επίπλων Παπαθανασίου εκτείνεται μόνο οριζοντίως σε τρεις οριζόντιες παράλληλες γραμμές. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών και προσαρμογών στο προτεινόμενο σχέδιο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Επιλέξαμε το όνομα ”ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ”, που σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία ήταν στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς και μέλος της σωματοφυλακής του, σατράπης (323 π.Χ.-305 π.Χ.) και βασιλιάς της Αιγύπτου (304 π.Χ.-283 π.Χ.), γνωστός με το χαρακτηρισμό «Σωτήρ», αφού αυτή η σύνθεση έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να νιώσετε σατράπης με απόλυτη ηγεμονική διάθεση μέσα στο δικό σας ιδιωτικό χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της επιπλοσύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας, δηλαδή κατά παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τόσο το σχέδιο όσο και τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επειδή κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας υπάρχει η ευελιξία για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για σας είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας τον ιδανικότερο τρόπο πληρωμής, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει με όλους τους πελάτες μας. Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:
  • Σχεδιάζουμε πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
  • Δημιουργούμε έπιπλα μοναδικά
  • Προσαρμόζουμε τα έπιπλα, που σας πρσφέρουμε, στο δικό σας χώρο
  • Έχουμε το καλύτερο όνομα στο χώρο μας
  • Δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας