ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΔΙΔΥΜΑ

Οι κονσόλες Δίδυμα ανήκουν στα μικροέπιπλα που τοποθετούνται σε καίρια σημεία του σπιτιού σας και έχουν χρησιμότητα ως αποθηκευτικοί χώροι και ως διακοσμητικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια μοντέρνα ξύλινη κονσόλα με όλη την επιφάνεια της επενδυμένη με φυσικό ή οικολογικό  καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς, καρυδιάς , καστανιάς και πολλά άλλα.

Η σχεδίαση της κονσόλας Δίδυμα είναι φουτουριστική, μοντέρνα και ασύμμετρη. Είναι ένα εξαιρετικό έπιπλο, που θα προσφέρει μια άκρως προκλητική αισθητική στο χώρο, που θα επιλέξετε να το τοποθετήσετε.

Το άνω μέρος της κονσόλας σχηματίζει δύο γάμα, που το ένα εμφωλεύει το γειτονικό του. Κάθε ένα από τα γάμα της κονσόλας φαίνεται ότι στηρίζεται σε ένα μόνο πόδι. Στην πραγματικότητα δίνουν την αίσθηση ότι ίπτανται και δένουν αρμονικά με τον τοίχο σε μια ανεπανάληπτη αρχιτεκτονική ασσυμετρία.

Προτείνεται ελαφριά βαφή (βερνίκωμα) με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρείται τόσο χρώμα του ξύλου όσο και τα νερά του και να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά του. Το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί για το λουστράρισμα της κονσόλας θα είναι της επιλογής σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:
Πλάτος: 140 εκ.
Μήκος (Βάθος): 40 εκ.
Ύψος: 70 εκ.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού