ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Τραπεζάκια σαλονιού Σωκράτης

Τα τραπεζάκια σαλονιού Σωκράτης του εργοστασίου μας κατασκευάζονται 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό ή οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ,δρύς,καστανιάς και πολλες άλλες επιλογές.

Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα. Τα τμήματα του επίπλου βάφονται με λάκα*.

Η βάση ειναι απο μέταλο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή (2000 χρώμματα) και φανερώνει στοιβαρότητα, που καθιστά το τραπεζάκι σαλονιού Σωκράτης την καλύτερη επιλογή σας.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερήσατινέ ή ματ.


 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Το τραπεζάκι σαλονιού Σωκράτης κατασκευάζεται στις διαστάσεις, που εσείς επιθυμείτε, ώστε να ταιριάζει εναρμονισμένα στον χώρο σας.


 

Η τοποθέτηση ενός από τα τραπεζάκια σαλονιού της σειράς Σωκράτης θα σας χαρίζει μία εκλεπτυσμένη φιλοσοφική αύρα στον περιβάλλοντα χώρο και:

 • Θα σας εμπνέει όταν απολαμβάνετε προσωπικές στιγμές.
 • Θα σας δώσει έναυσμα να σαγηνεύσετε το αίσθημά σας, όταν σας επισκέπτεται.
 • Θα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για δυνατές στιγμές χαλάρωσης αλλά και έντονης απόλαυσης.
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ

Σωκράτης (470/469 – 399 π.Χ.) ήταν Έλληνας Αθηναίος φιλόσοφος και μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του ελληνικού και παγκόσμιου πνεύματος και πολιτισμού και ένας από τους ιδρυτές της Δυτικής φιλοσοφίας.
Στα 17 του χρόνια γνώρισε το φιλόσοφο 
Αρχέλαο, που του μετέδωσε το πάθος για τη φιλοσοφία και τον έπεισε να αφιερωθεί σ' αυτήν. Μία πιο βαθιά ψυχολογική πλευρά του φανερώνει ο Πλάτωνας, που στην Απολογία του παρουσιάζει τον Σωκράτη να θεωρεί τη φιλοσοφική ενασχόληση ως θεία εντολή. Εδώ ο Σωκράτης μπορεί να χαρακτηριστεί ως Θεόπνευστος, καθώς αναφέρει το ισχυρό του ένστικτο, ως μία εσωτερική παρόρμηση, να του υπαγορεύει ποιες πράξεις και ενασχολήσεις πρέπει να ακολουθήσει. Μάλιστα δήλωνε ότι άκουγε μέσα του μία φωνή που τον εμπόδιζε να πράττει ό,τι δεν ήταν σωστό, την οποία φωνή ονόμαζε «δαιμόνιον». Αυτό φυσικά το θέμα απησχόλησε πολλούς ανθρώπους, ο δε Πλούταρχος στο έργο του "Περὶ τοῦ Σωκράτους δαιμονίου" αναπτύσσει πολλές απόψεις συζητών με διαφόρους ανθρώπους. 

ΠΗΓΗ: 
https://el.wikipedia.org/wiki/Σωκράτης

 

ΠΟΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΗΓΕΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Η αρχοντιά που αποπνέουν τα τραπεζάκια σαλονιού Σωκράτης δίνουν ένα prestige σχεδόν θεϊκό. Είναι ο ευδαίμων οικοδεσπότης αλλά και ο ευδαίμων ιδιοκτήτης, αυτός που θα επιλέξει ένα τραπεζάκι σαλονιού Σωκράτης. Φανερώνει ότι μέσα του ζει κάτι μεγαλύτερο από αυτό, που δείχνει. Ξεδιπλώνει μία προσωπικότητα με εσωτερική παρόρμηση, ιδιαίτερο ένστικτο και ανώτερη εσωτερική φωνή.
 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να απλαύσετε απλόχερα τη φιλοξενία μας. Να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου, που θέλετε να επιπλώσετε.

 • Γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι την περίοδο της κρίσης.
 • Τί είναι αυτό που τους ελκύει σε μας; Η απαράμιλλη ποιότητα της εργασίας μας, διότι με τα έπιπλά μας μεγάλωσαν γενιές και γενιές. 
 • Τόσα χρόνια δίνουμε πάντα πολυετή γραπτή εγγύηση και υποστηρίζουμε τα έπιπλα, που θα σας εμπιστευτούμε, διότι είναι σαν παιδιά μας. Αγαπούμε τα έπιπλά μας και έχουμε υψηλά στάνταρ ποιότητας.
 • Τέλος, ο λόγος ποιότητας/κόστους είναι ο καλύτερος της αγοράς. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που ακολουθούν ή να μας στείλετε inbox στη σελίδα μας στο fb.

 

Εκείνο, που είναι ιδιαίτερο, είναι ότι, οι γραμμές, που ακολουθούν τα τραπεζάκια σαλονιού Σωκράτης. Ακριβώς διότι δίνουν την αίσθηση της πνευματικής ανωτερότητας και της θεϊκής εσωτερικής παρόρμησης. Αυτά είναι απαραίτητα συστατικά για την πειστική σας προσέγγιση στην φιλοξενούμενη ή στο φιλοξενούμενο πρόσωπο.


ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας..
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 189, 

ΑΧΑΡΝΕΣ, 

136 77, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνα: +30 210 24 66 036, +30 210 24 63 693

email: info@papathanasiou-sa.gr

website: http://www.epiplapapathanasiou.gr

facebook: https://www.facebook.com/PapathanasiouAbee/
 

Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα ως Παρασκευή από 08:00 - 21:00 

Σάββατο από 09:30 - 14:30 

Κυριακή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οδηγίες Προσέλευσης:

Βρισκόμαστε στο δρόμο πρός Πάρνηθα ακριβώς πρίν την νέα αερογέφυρα και ακριβώς πριν το βενζινάδικο REVOIL.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και:

 • Σχεδιάζουμε πρωτότυπες συνθέσεις επίπλων
 • Δημιουργούμε έπιπλα μοναδικά
 • Προσαρμόζουμε τα έπιπλα, που σας πρσφέρουμε, στο δικό σας χώρο
 • Έχουμε το καλύτερο όνομα στο χώρο μας
 • Δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας
 • Σας περιμένουμε, διότι το όνομά μας σας συντροφεύει από γενιά σε γενιά
Όλα αυτά, διότι σχεδιάζουμε έπιπλα στοιβαρά, ανθεκτικά, ποιοτικά για να αντέχουν στο χρόνο και να σας συντροφεύουν με γραπτή πολυετή εγγύηση.
Δείτε Λεπτομέρειες

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας