ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΑΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ

Μοντέρνα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού Σαβάνα με όλη την επιφάνεια του επενδυμένη με φυσικό η οικολογικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυς-καρυδιά-καστανιά και πολλά άλλα.


Η σχεδίαση είναι εξαιρετική, στοιβαρή και πολύ δυναμική. Κάθε σετ έχει τρία τραπεζάκια - τμήματα.

Τα πόδια είναι από μασίφ ηλεκτροστατικά βαμμένο (2000 αποχρώσεις) μέταλλο και πολύ ανθεκτικά. 

Ολόκληρο το έπιπλο αναδεικνύει τα νερά του με τρόπο μαγικό. Όλο το concept παραπέμπει και στο όνομά του.


Όπως στη Σαβάνα ανακαλύπτει κανείς μέσα σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης σπάνια ομορφιά, έτσι κι εσείς επιλέγετε με παρόμοιο τρόπο αυτό το έππλο. 

Το δύο τμήματα εισχωρούν ελαφρώς κάτω από το μεγάλο κατά βούληση. Άρα, λοιπόν, η αισθητική, που προσφέρουν είναι υψηλή. 

Προτιμάτε το τραπέζια σαλονιού Σαβάνα για αυτά τα χαρακτηριστικά:
Η επιφάνεια του ξύλου είναι λεία και είναι βαμμένη με βερνίκια, που αφήνουν όμως, όπως τονίστηκε, να διαγράφονται τα νερά του ξύλου. 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχέδιο Σαβάνα καθώς και οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά την παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.
Ενδεικτικές Διαστάσεις:

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα των βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή (λουστράρισμα) της ξύλινης επιφάνειας θα είναι της επιλογής σας. Το ξύλο βάφεται (λουστράρεται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Τραπεζάκια σαλονιού Σαβάνα Ελληνικής κατασκευής (στο εργοστάσιο μας, στις Αχαρνές) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας