ΣΑΛΟΝΙΑ ΗΡΑ

Καναπές ΗΡΑ

Ένας καταπληκτικός διθέσιος ή τριθέσιος καναπές με διπλά ή τριπλά αντίστοιχα μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Η στήριξη του είναι περιμετρική, δηλαδή στηρίζεται στο έδαφος με ξύλινες ράβδους και συνεπώς δεν έχει πόδια.

Η βάση του είναι από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) ώστε να μπορεί να υπερυψωθεί από το έδαφος και να είναι σταθερός και ανθεκτικός σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές στέκει αυτόνομος (μεμονωμένο κομμάτι) και παράγεται σε διθέσιο, τριθέσιο ή γωνιακό. Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.
 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για τον συγκεκριμένο καναπέ προτείνεται η χρήση δέρματος υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Μπορεί όμως να επενδυθεί και με υφάσματα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το κάλυμμά (επένδυση) του καναπέ είναι δυνατόν να γίνει αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και όλα μας τα έπιπλα συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού