ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΟΜΦΟΡΤ

Καναπές ΚΟΜΦΟΡΤ

Μοντέρνος λιτός γωνιακός καναπές με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) με συμμετρικά μακρόστενα μαξιλάρια καθίσματος και με πολλά μαξιλάρια πλάτης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος κατάλληλος για καθιστικά ή σαλόνια με μεγάλους γωνιακούς χώρους.

Δυνατότητα τελειώματος στην μία πλευρά αντί με μπράτσο με προσθήκη ενός ανάκλιντρου ή πουφ για ασύμμετρη και ακόμα ποιο μοντέρνα εμφάνιση. Τα μαξιλάρια πλάτης προτείνονται να είναι σε δύο διαφορετικά σχέδια: οριζόντια παραλληλόγραμμα και μικρότερα τετράγωνα για να δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση στο μάτι.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τόσο οι διαστάσεις όσο και η γωνία του καναπέ του προσαρμόζονται στα μέτρα σας (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή σαγρέ υφή και νερά / διχρωμίες στο σχέδιο.
Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από πολυεστερικό πούπουλο με διαδρόμους για μεγαλύτερη αντοχή, μαξιλάρια καθίσματος από λάστιχα comfort ανωτέρας ποιότητας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ένα προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού