ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΛΑΥΚΗ

Καναπές ΓΛΑΥΚΗ

Πολύ μοντέρνος τετραθέσιος καναπές με σκελετό από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) και με συμμετρικά μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Ιδιαίτερα αναπαυτικός και άνετος κατάλληλος για σαλόνια με μεγάλους αλλά και μικρούς χώρους (με τις κατάλληλες διαστάσεις).

Σχεδιασμένος με στρογγυλεμένες άκρες και στρογγυλεμένες μαξιλάρες, ολοκληρωτικά ντυμένος με ύφασμα και με διακριτική αόρατη στήριξη, κάθεται κυριολεκτικά μέσα στον χώρο. Τα δύο άκρα του πλαισιώνονται με τεράστια μπράτσα.

Προτείνεται η διακόσμηση στο κέντρο του με μικρά τετράγωνα διαφορετικού χρώματος μαξιλάρια που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις τεράστιες μαξιλάρες πλάτης.

Αυτός ο καναπές είναι ο βασιλιάς της ανάπαυσης !
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τόσο η γωνία του καναπέ όσο και οι διαστάσεις του προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την κατασκευή ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Προτείνεται η επένδυση του με υφάσματα που έχουν ανάγλυφη ή βαμβακερή ή σαγρέ υφή. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας με χρήση διαφορετικού χρώματος υφάσματος για τα μπράτσα.

Επιλέγετε εσείς τα υφάσματα που σας αρέσουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων.

Το ύφασμα του καναπέ δεν είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πολυεστερικό πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Προϊόν Ελληνικής Κατασκευής με υλικά ευρωπαϊκής αγοράς και κορυφαίας ποιότητας!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Συμφωνείται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού