ΣΑΛΟΝΙΑ ΡΕΓΚΙΝΑ

Γωνιακός καναπές ΡΕΓΚΙΝΑ

Ένας μοντέρνος γωνιακός καναπές με πλούσια συμμετρικά μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Τα πόδια σε κάθε γωνία του είναι από νίκελ και είναι ιδιαίτερα έντονα, εμφανή και εντυπωσιακά.

Η βάση του είναι από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς) ώστε να μπορεί να υπερυψωθεί από το έδαφος και να είναι σταθερός και ανθεκτικός σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Διαθέτει κεκλιμένα πλούσια μπράτσα και από τις δύο πλευρές. Τα μπράτσα είναι παράλληλα αντικρυστά αλλά ασύμμετρα με το μεγαλύτερο να αγκαλιάζει σχεδόν όλη την πλάτη της γωνίας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις στις οποίες θα τον κατασκευάσουμε καθώς και γωνία (αριστερή ή δεξιά) επιλέγονται από εσάς ώστε να τοποθετείται ακριβώς στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Μπορεί όμως να επενδυθεί και με υφάσματα της επιλογής σας από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κατηγοριών υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ έχει την δυνατότητα να γίνει αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρια πλάτης από αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πολυεστερικό πούπουλο για επιπλέον άνεση, μαξιλάρια καθίσματος από ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι προϊόν Ελληνικής κατασκευής με υλικά Α' κατηγορίας ευρωπαϊκής αγοράς!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Καθορίζεται κατά την παραγγελία.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού