ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΛΑΥΚΟΣ

Γωνιακός καναπές ΓΛΑΥΚΟΣ

Ένας πληθωρικός γωνιακός καναπές που προσφέρει στο σαλόνι ή το καθιστικό σας μεγάλη χωρητικότητα και λειτουργικότητα. Διαθέτει μπράτσο στη μία μόνο άκρη (πλευρά) και ενσωματωμένη ή ξεχωριστή προέκταση στην άλλη.

Κατασκευάζεται με σκέλεθρο από μασίφ ξύλο (οξιά ή δρυς). Όλη η επιφάνεια του είναι επενδυμένη με ύφασμα της επιλογής σας (δεν είναι ορατή καμία ξύλινη επιφάνεια).

Διαθέτει μεγάλα μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος, τρία μεγάλα ορθογώνια ισομεγέθη μαξιλάρια πλάτης και πολλά άλλα μικρότερα μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα υφάσματος. Στηρίζεται στο πάτωμα με βάση που του προσφέρει ελαφρά υπερύψωση από το έδαφος.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο καναπές κατασκευάζεται στις διαστάσεις και την γωνία που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του καναπέ είναι αποσπώμενο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια καθίσματος είναι γεμισμένα με ελαστική σιλικόνη ανωτέρας ποιότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή, τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρό πολυουρεθάνης ντυμένο με πούπουλο για επιπλέον άνεση.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Καναπές Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ορίζεται κατά την παραγγελία.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού