ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΙΣΜΗΝΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΙΣΜΗΝΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο καρυδιάς (ή δρυς ή οξιάς).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πατάει σε μεταλλικά inox πόδια. Πλαισιώνεται από μεγάλη πλάτη (κεφαλάρι) που είναι επενδυμένη με ύφασμα (προαιρετικά) και διαθέτει inox λεπτομέρειες (προαιρετικά). Το κρεβάτι διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Τα κομοδίνα είναι από ξύλο και έχουν από ένα ευρύχωρο συρτάρι το καθένα. Τα πόδια των κομοδίνων καθώς και τα πόμολα των συρταριών τους είναι μεταλλικά με βαφή inox.

Η σιφονιέρα είναι από ξύλο και διαθέτει πέντε όμοια συρτάρια. Όλα τα συρτάρια έχουν τετράγωνα μεταλλικά (inox) πόμολα.

Συνοδεύεται και με επιτοίχιο έπιπλο που έχει καθρέπτη στην πρόσοψη και κρυφό αποθηκευτικό χώρο.

Προτείνεται ελαφρύς χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα στο χρώμα της καρυδιάς (φυσικό του ξύλου) αν και η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας.

Είναι μια λιτή κρεβατοκάμαρα με προσοχή όμως στην λεπτομέρεια και με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού