ΣΑΛΟΝΙΑ - ΚΑΘΙΣΤΙΚΑ

Ένα ονειρεμένο καθιστικό

Το καθιστικό σας μιλάει για εσάς, τα μέρη που έχετε ταξιδέψει, την ζωή που έχετε ζήσει και ζείτε καθημερινά: είναι ο χώρος που σας χαρακτηρίζει. Το σαλόνι σας είναι ο καταλληλότερος χώρος του σπιτιού για να βρεθείτε με τα αγαπημένα και φιλικά σας πρόσωπα.

Συζητήστε ιστορίες, περιπέτειες και γεγονότα της ζωής σας καθήμενοι στον αναπαυτικό καναπέ σας και στις άνετες πολυθρόνες σας. Απολαύστε ένα ποτό από το μπαράκι σας και ακουμπήστε τα διάφορα μικροαντικείμενα στο εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού. Δείξτε τις φωτογραφίες με τις ποιο όμορφες στιγμές σας που έχετε τοποθετήσει στο πάνω μέρος του μπουφέ σας και απολαύστε τα διακοσμητικά που στολίζουν και ομορφαίνουν τον χώρο σας προσδίδοντας ύφος και στυλ.

Άνετα καθίσματα

Το πρώτο μυστικό του σαλονιού σας βρίσκεται στην άνεση που προσφέρουν τα καθίσματα σε εσάς και τους επισκέπτες σας. Οι καναπέδες μας είναι αναπαυτικοί και έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική. Οι πολυθρόνες είναι αναπαυτικές, άνετες και προσφέρουν ευελιξία. Τα τραπεζάκια σαλονιού μας είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και πρακτικά.

Τοποθέτηση στον χώρο

Το δεύτερο μυστικό του σαλονιού σας βρίσκεται στον τρόπο που τοποθετείτε τα έπιπλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα στον χώρο σας. Ο χώρος του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι πάντα περιορισμένος και πολύτιμος οπότε διαθέτουμε λύσεις σε διαφορετικές διαστάσεις, σχέδια και σχήματα (διθέσιοι, τριθέσιοι, τετραθέσιοι, γωνιακοί, με ανάκλιντρο κτλ.)

Αισθητική και εργονομία

Το τρίτο μυστικό του σαλονιού σας βρίσκεται στον τρόπο που θα συνδυάσει την αισθητική με την εργονομία. Αν και ακούγεται απλό, ο συνδυασμός και η ισορροπία των δύο αυτών παραγόντων είναι μια πρόκληση από μόνη της: αρμονία και χάρη και συγχρόνως αντοχή και λειτουργικότητα.

Ισορροπία το μυστικό της τελειότητας

Το τέταρτο μυστικό του σαλονιού σας βρίσκεται στον τρόπο που θα ισορροπήσουν όλα τα επιμέρους έπιπλα για ένα αρμονικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Αρκετά μεγάλο, αρκετά μικρό, αρκετά εντυπωσιακό πάντα ισορροπημένο. Έχουμε όλα τα απαραίτητα - λείπει κάτι; Τι ξεχάσαμε να κάνουμε;

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα το καθιστικό των ονείρων σας όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού