ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Βιομηχανία επίπλων, που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοντέρνα ποιοτικά έπιπλα εσωτερικού χώρου. Προσφορές επίπλων ελληνικής κατασκευής σε τιμές χονδρικής. Η Βιομηχανία Επίπλων Παπαθανασίου ΑΒΕΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την κάλυψη αναγκών και του ποιο απαιτητικού πελάτη: του ιδιώτη, του διακοσμητή, του αρχιτέκτονα, των κατασκευαστών και των τεχνικών εταιρειών.

Είναι η βιομηχανία διάθεσης επίπλων που έχουν εμπιστευθεί οι μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες και οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες για την επίπλωση και τη διακόσμηση του χώρου τους.

 

 

 

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Όλα τα ΠΟΙΟΤΙΚΑ έπιπλα μας διαθέτουν άψογη εφαρμογή και ποιότητα και τοποθετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και διαθέτουν γραπτή πολυετή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στην χρήση και τον χρόνο καθώς και after sales service.

Έχουμε τη δυνατότητα και αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας από τα θεμέλια. Συνεπώς μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την συνολική επίπλωση του χώρου σας, πάντα υπεύθυνα στις σωστές διαστάσεις και με τα ανάλογα υλικά, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη αρμονία στον χώρο σας. Έτσι εσείς δεν θα είστε αναγκασμένοι να σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας άδικα αφού εμείς μπορούμε να σας καλύψουμε σε όλους τους τομείς και με πακέτα τιμών που σας συμφέρουν.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Η μελέτη του χώρου σας γίνετε δωρεάν από εμάς όπως επίσης και οι προτάσεις μας! ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!


Φιλοσοφία

Η περιέργεια μας σε συνδυασμό με το ανοικτό και ανήσυχο πνεύμα μας είναι αυτά που μας οδηγούν καθημερινά στο να δημιουργούμε καινούργια και ποιοτικά έπιπλα. Σήμερα που το αγοραστικό κοινό είναι φιλοσοφημένο, θέλει τα έπιπλα του να είναι ποιοτικά και με όμορφο design. Η εταιρεία μας έρχεται μετά από μακριά πορεία αναζήτησης να συμπληρώσει το κενό χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά, με δικά της τμήμα σχεδιασμού (design), ανάπτυξης (development), κατασκευής (construction) και παραγωγής (production).

Ιστορία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968 (πριν 48 χρόνια) από τον Φώτη Παπαθανασίου. Σήμερα, έπειτα από μια καταξιωμένη πορεία στον χώρο της κατασκευής επίπλου, με την μορφή πλέον Ανώνυμης Εταιρίας και σε ιδιόκτητο κτίριο 3.000 τμ διοικείται από τον Νέστορα Παπαθανασίου, κατέχοντας εδώ και πολλά χρόνια μια καταξιωμένη θέση στην κατασκευή όλων των επίπλων που χρειάζεται μια οικία για να εξοπλιστεί.

Δυναμικό

Το εργοστάσιο επίπλων μας διαθέτει 2.000 τμ για τον τομέα κατασκευής επίπλων. Κατορθώσαμε να συνδυάσουμε την παραδοσιακή τέχνη των 25 έμπειρων μαστόρων μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ, computers), έχοντας σαν αποτέλεσμα έπειτα από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα έπιπλα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους.

Προϊόντα

"Έπιπλο" μια τόσο απλή και συνάμα σύνθετη λέξη που πίσω της κρύβει όλη την παραδοσιακή τέχνη αιώνων, το μεράκι των ανθρώπων που με κέφι και πολυετή πείρα δημιουργούν αριστουργήματα, την σύγχρονη τεχνολογία που μας βοηθάει στην άριστη ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design που τα κάνει πρακτικά, καλαίσθητα και πραγματικά έργα τέχνης. Το έπιπλο βάση ορισμού, είναι κάτι που μας διευκολύνει στην καθημερινή μας ζωή αλλά και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. Έτσι λειτουργούμε και σχεδιάζουμε τα έπιπλά μας.

Εγγύηση

Όλα τα έπιπλα της εταιρείας μας συνοδεύονται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.