ΕΠΙΠΛΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Βιομηχανία Επίπλων Παπαθανασίου ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1968 (πριν 52 χρόνια).

Όλα τα έπιπλα μας είναι ελληνικής κατασκευής και διαθέτουν:

Η εγγύηση βεβαιώνει τόσο την ποιότητα κατασκευής όσο και την αντοχή στην χρήση και τον χρόνο. Ακόμα και πολλά χρόνια μετά την λήξη της εγγύησης μπορεί να γίνουν επισκευές σε οποιεσδήποτε φθορές ή ζημιές έχουν τα έπιπλα σας (after sales service).

Έχουμε τη δυνατότητα και αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας από τα θεμέλια. Συνεπώς μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την συνολική επίπλωση του χώρου σας, πάντα υπεύθυνα στις σωστές διαστάσεις και με τα ανάλογα υλικά, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη αρμονία στον χώρο σας. Έτσι εσείς δεν θα είστε αναγκασμένοι να σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας άδικα αφού εμείς μπορούμε να σας καλύψουμε σε όλους τους τομείς και με πακέτα τιμών που σας συμφέρουν. Η μελέτη του χώρου σας γίνετε δωρεάν από εμάς όπως επίσης και οι προτάσεις μας! ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣ!

ΕΠΙΠΛA - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Σκοπός και στόχος

Η Βιομηχανία Επίπλων Παπαθανασίου ΑΒΕΕ σχεδιάζει και κατασκευάζει μοντέρνα ποιοτικά έπιπλα εσωτερικού χώρου. Διαθέτουμε έπιπλα ελληνικής κατασκευής (made in Greece) σε τιμές χονδρικής.

Εταιρεία

Η Βιομηχανία Επίπλων Παπαθανασίου ΑΒΕΕ έχει σκοπό την κάλυψη των αναγκών και του ποιο απαιτητικού πελάτη: του ιδιώτη, του διακοσμητή, του αρχιτέκτονα, των κατασκευαστών και των τεχνικών εταιρειών. Κάνοντας ειδικές κατασκευές και έπιπλα κατά παραγγελία ακριβώς στα σχέδια, στις διαστάσεις, στα υλικά και στο φινίρισμα ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό που διαθέτει τυποποιημένες λύσεις μαζικής παραγωγής.

Είναι η βιομηχανία διάθεσης επίπλων που έχουν εμπιστευθεί οι μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες και οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες για την επίπλωση και τη διακόσμηση των χώρων τους.

Όλα τα έπιπλα μας διαθέτουν άψογη εφαρμογή και ποιότητα και τοποθετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και διαθέτουν γραπτή πολυετή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στην χρήση και τον χρόνο καθώς και after sales service.

Φιλοσοφία

Η περιέργεια μας σε συνδυασμό με το ανοικτό και ανήσυχο πνεύμα μας είναι αυτά που μας οδηγούν καθημερινά στο να δημιουργούμε καινούργια και ποιοτικά έπιπλα. Σήμερα που το αγοραστικό κοινό είναι φιλοσοφημένο, θέλει τα έπιπλα του να είναι ποιοτικά και με όμορφο design. Η εταιρεία μας έρχεται μετά από μακριά πορεία αναζήτησης να συμπληρώσει το κενό χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά, με δικά της τμήμα σχεδιασμού (design), ανάπτυξης (development), κατασκευής (construction) και παραγωγής (production).

Ιστορία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968 (πριν 50 χρόνια) από τον Φώτη Παπαθανασίου. Σήμερα, έπειτα από μια καταξιωμένη πορεία στον χώρο της κατασκευής επίπλου, με την μορφή πλέον Ανώνυμης Εταιρίας και σε ιδιόκτητο κτίριο 3.000 τμ διοικείται από τον Νέστορα Παπαθανασίου, κατέχοντας εδώ και πολλά χρόνια μια καταξιωμένη θέση στην κατασκευή όλων των επίπλων που χρειάζεται μια οικία για να εξοπλιστεί.

Δυναμικό

Το εργοστάσιο επίπλων μας διαθέτει 2.000 τμ για τον τομέα κατασκευής επίπλων. Κατορθώσαμε να συνδυάσουμε την παραδοσιακή τέχνη των 25 έμπειρων μαστόρων μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ, computers), έχοντας σαν αποτέλεσμα έπειτα από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα έπιπλα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους.

Προϊόντα

"Έπιπλο" μια τόσο απλή και συνάμα σύνθετη λέξη που πίσω της κρύβει όλη την παραδοσιακή τέχνη αιώνων, το μεράκι των ανθρώπων που με κέφι και πολυετή πείρα δημιουργούν αριστουργήματα, την σύγχρονη τεχνολογία που μας βοηθάει στην άριστη ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design που τα κάνει πρακτικά, καλαίσθητα και πραγματικά έργα τέχνης. Το έπιπλο βάση ορισμού, είναι κάτι που μας διευκολύνει στην καθημερινή μας ζωή αλλά και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. Έτσι λειτουργούμε και σχεδιάζουμε τα έπιπλα μας.

Εγγύηση

Όλα τα έπιπλα της εταιρείας μας συνοδεύονται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Όλα τα προϊόντα μας περνούν από συχνούς & λεπτομερείς έλεγχους ποιότητος σε κάθε παραγωγική φάση & συνοδεύονται από πολυετή γραπτή (εργοστασιακή) εγγύηση ποιότητος και καλής λειτουργίας.

Εμπιστευτείτε το όνομα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! Ρωτήστε για εμάς χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες!

Επιπλώνουμε κάθε δύσκολο η εύκολο χώρο από το 1968!

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού