ΕΠΙΠΛΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

Καταστήματα επίπλων στο Γαλάτσι υπάρχουν λίγα επί της Λεωφόρου Βεΐκου και μερικά σκόρπια σε στενά. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν τις καλύτερες λύσεις επίπλωσης της αγοράς, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά (eshop) μας, καθώς και στην έκθεση επίπλων μας στην Αθήνα. Αποστέλλουμε και τοποθετούμε έπιπλα στο Γαλάτσι ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε. Διαθέτουμε μοντέρνα έπιπλα εξαιρετικού σχεδιασμού και ποιότητας. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Έπιπλα Γαλάτσι - Καναπέδες σαλονιού Έπιπλα Γαλάτσι - Κρεβάτια Κρεβατοκάμαρας

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Ελληνικά Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλή αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Τα έπιπλα μας έχουν μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια. Για ποιοτικά έπιπλα στην Αθήνα προτείνουμε να μας επισκεφθείτε, αφού δεν θα βρείτε σε κανένα κατάστημα επίπλων έπιπλα σαν τα δικά μας. Είμαστε κοντά σας και θα μας βρείτε εύκολα και γρήγορα όποτε μας αναζητήσετε. Θα σας ακούσουμε, θα κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε τις λύσεις που σας ταιριάζουν και ικανοποιούν. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αγορά του επίπλου και έχουμε διαθέσει χιλιάδες έπιπλα σε σπίτια, εξοχικά, γραφεία και διάφορους εργασιακούς χώρους.

Προτιμήστε μας για σύγχρονα έπιπλα που έχουν στιλ (style), σχέδιο (design), είναι βασισμένα σε σύγχρονες αντιλήψεις και ιδέες (concept) και είναι κατασκευασμένα με την τελευταία τεχνολογία τόσο στα υλικά τους όσο και στην διαδικασία κατασκευής τους.. Κατασκευάζονται από τους επιπλοποιούς και τους τεχνίτες μας με προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να είναι άνετα, όμορφα και λειτουργικά.

Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα τους, δημιουργούν μοναδικές προτάσεις επίπλωσης, εμπνευσμένες από την φαντασία μας και τις τάσεις σχεδιασμού του μοντέρνου επίπλου. Μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζουν μοναδικά απλότητα και στιλ, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και αισθητική.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στο Μενίδι (Αχαρνές, Προβολή Χάρτη).

Κατασκευαστές επίπλων

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου επίπων μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη των έμπειρων επιπλοποιών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ). Έτσι μετά από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα προϊόντα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους αλλά και σε πολλά σπίτια, γραφεία, εξοχικά και επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους.

Εγγύηση ποιότητας!

Εγγύσηση Επίπλων

Χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας που προμηθευόμαστε από την Ευρωπαϊκή αγορά. Η γραμμή παραγωγής μας κάνει όλους τους απαιτούμενους ποιοτικούς ελέγχους (quality control) για την εξασφάλιση της τελικής ποιότητας των προϊόντων μας, έτσι ώστε να διασφαλίσει την αντοχή, την λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα σε μεγάλη διάρκεια χρήσης.

Κάθε έπιπλο μας καλύπτεται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (warranty) για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο. Επίσης, παρέχουμε εφόρου ζωής την δυνατότητα επισκευής (service) σε περίπτωση που υποστούν βλάβες από ατυχήματα κατά την χρήση τους (π.χ. λέκιασμα υφασμάτων, γδαρσίματα, χτυπήματα κατά τις μεταφορές).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Πακέτα / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης που μειώνουν σημαντικά το κόστος επίπλωσης σας και έχουμε διάφορες οικονομικές λύσεις επίπλων. Για περισσότερες πληροφορίες για τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας

Μεταφορά, παράδοση, τοποθέτηση επίπλων

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Σχετικά με το Γαλάτσι...

Το Γαλάτσι είναι δήμος ο οποίος ανήκει στα Βόρεια προάστια της Αθήνας. Βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας, και είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες ταυτόχρονα.

Καταλαμβάνει έκταση 4 τετραγωνικά χιλιόμετρα και βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει στα βόρεια με τη Νέα Ιωνία, ανατολικά με τη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό, ενώ στα νότια και δυτικά με τον Δήμο Αθηναίων. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μέτρα και πληθυσμό 59.345 κατοίκους.

Ο Δήμος Γαλατσίου περιλαμβάνει τις ακόλουθες συνοικίες: τα Κρητικά, τα Περιβόλια ή Ναξιώτικα, τα Καραγιαννέικα, τα Μενιδιάτικα, των Ακτημόνων, την συνοικία της Αγίας Ειρήνης, την Ομορφοκλησιά και τη Λαμπρινή. Η Λαμπρινή αποτελεί την πιο γνωστή περιοχή εκτός του κεντρικού Γαλατσίου, ενώ άλλη περιοχή η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη και συνορεύει με το Γαλάτσι είναι η Κυπριάδου. Η συνοικία της Αγίας Ειρήνης είναι η βορειότερη συνοικία του Δήμου Γαλατσίου και η πιο αραιοκατοικημένη συνοικία του Δημου Γαλατσίου, τα όρια της οποίας είναι απο την οδό Τράλλεων και Παπαφλέσσα και πάνω.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΓΑΛΑΤΣΙ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού