ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στο Χαλάνδρι υπάρχουν καταστήματα επίπλων, κυρίως επί της Λεωφόρου Κηφισίας και στις οδούς Παλαιολόγου, Δουκίσης Πλακεντίας και Χαλανδρίου. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά (eshop) μας, καθώς και στην έκθεση επίπλων μας στην Αθήνα. Αποστέλλουμε και τοποθετούμε έπιπλα στο Χαλάνδρι ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Έπιπλα Χαλάνδρι - Καναπέδες σαλονιού Έπιπλα Χαλάνδρι - Κρεβάτια Κρεβατοκάμαρας

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Ελληνικά Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλή αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Τα έπιπλα μας έχουν μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια. Κατασκευάζονται από τους επιπλοποιούς και τους τεχνίτες μας με προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να είναι άνετα και όμορφα, σε κάθε χώρο του σπιτιού, του γραφείου σας ή του εξοχικού σας.

Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα τους, δημιουργούν μοναδικές προτάσεις επίπλωσης, εμπνευσμένες από την φαντασία μας και τις τάσεις σχεδιασμού του μοντέρνου επίπλου. Μπορούν να ανταποκριθούν σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζουν μοναδικά απλότητα και στιλ, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και αισθητική.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή του Μενιδίου (Αχαρνών, Προβολή Χάρτη).

Κατασκευαστές επίπλων

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου επίπων μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη των έμπειρων επιπλοποιών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ). Έτσι μετά από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα προϊόντα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους αλλά και σε πολλά σπίτια, γραφεία, εξοχικά και επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους.

Εγγύηση ποιότητας!

Εγγύσηση Επίπλων

Χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας που προμηθευόμαστε από την Ευρωπαϊκή αγορά. Η γραμμή παραγωγής μας κάνει όλους τους απαιτούμενους ποιοτικούς ελέγχους (quality control) για την εξασφάλιση της τελικής ποιότητας των προϊόντων μας, έτσι ώστε να διασφαλίσει την αντοχή, την λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα σε μεγάλη διάρκεια χρήσης.

Κάθε έπιπλο μας καλύπτεται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (warranty) για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο. Επίσης, παρέχουμε εφόρου ζωής την δυνατότητα επισκευής (service) σε περίπτωση που υποστούν βλάβες από ατυχήματα κατά την χρήση τους (π.χ. λέκιασμα υφασμάτων, γδαρσίματα, χτυπήματα κατά τις μεταφορές).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Πακέτα / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης που μειώνουν σημαντικά το κόστος επίπλωσης σας και έχουμε διάφορες οικονομικές λύσεις επίπλων. Για περισσότερες πληροφορίες για τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας

Μεταφορά, παράδοση, τοποθέτηση επίπλων

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Σχετικά με το Χαλάνδρι...

Το Χαλάνδρι είναι δήμος του Βορείου Τομέα (Βόρεια Προάστεια) στο Αθηναϊκό πεδίο της Περιφέρειας Αττικής, με 74.192 κατοίκους το 2011 και έκταση 10,805 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο.

Με ιστορική έδρα την αρχαία Φλύα, τόπο καταγωγής του Ευριπίδη και υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 185-230, το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Λεωφόρο Κηφισίας και η Λεωφόρο Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού Χαλάνδρι, Πλακεντίας και Νομισματοκοπείο.

Το Χαλάνδρι συνορεύει με το Ψυχικό, την Φιλοθέη, το Ηράκλειο, το Μαρούσι (Παράδεισο και Βριλήσσια), την Αγία Παρασκευή και τον Χολαργό και βρίσκεται κοντά στην Κηφισιά.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού