ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

Στην Χαλκίδα υπάρχουν μερικά καταστήματα επίπλων κυρίως κοντά στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας και ποιο συγκεκριμένα κοντά στις οδούς Μαργαρίτη, 28ης Οκτωβρίου, Αρεθούσης, Λιλαντίων και Κώστου.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επίπλων για όλα τα γούστα που μπορούν να κατασκευαστούν ακριβώς στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σας.

H άνεση, η ποιότητα και συνέπεια είναι αυτό που στοχεύουμε καθημερινά σκεπτόμενοι τις ανάγκες σας. Σε εμάς θα βρείτε υπεύθυνή και συνεπή εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την πρώτη επικοινωνίας σας και επίσκεψη σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα που μπορούν να κατασκευαστούν στις διαστάσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για τις περιοχές εκτός Αθηνών και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά των επίπλων σας στον χώρο που εσείς επιθυμείτε. Αυτό το επιτυγχάνουμε τόσο με την σωστή συσκευασία όσο και με την χρήση εκτενώς δοκιμασμένων και ποιοτικών μεταφορικών εταιριών και μέσων.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με την Χαλκίδα...

Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είναι κτισμένη στις δύο πλευρές του πορθμού του Ευρίπου με το ένα κομμάτι της να βρίσκεται στην νήσο Εύβοια και το άλλο της στην Στερεά Ελλάδα. Στην ηπειρωτική πλευρά της στον λόφο της Κανήθου δεσπόζει το ενετικό κάστρο του Καράμπαμπα που μαζί με τη Γέφυρα του Ευρίπου και το μοναδικό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων ανά έξι ώρες και ενδιάμεσα μίας ώρας στασιμότητας (παλίρροια του Ευρίπου), αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της. Σύμφωνα με την Απογραφή του 2011 η Χαλκίδα έχει πληθυσμό 59.125 κατοίκους.

Κατά την Απογραφή του 2011 ο πραγματικός πληθυσμός του οικισμού της Χαλκίδας ανέρχεται σε 59.125 κατοίκους. Το Πολεοδομικό Συγκρότημα της Χαλκίδας, το οποίο εκτός από τη Χαλκίδα περιλαμβάνει τη Νέα Αρτάκη και τον οικισμό Δροσιά, έχει πληθυσμό 73.639 κατοίκους. Τέλος, η ευρύτερη αστική περιοχή της Χαλκίδας, η οποία από το 2011 αποτελεί το διευρυμένο Δήμο Χαλκιδέων, περιλαμβάνει τις Δημοτικές Ενότητες (και τέως Δήμους) Χαλκιδέων, Ανθηδώνος, Αυλίδος, Ληλαντίων και Νέας Αρτάκης.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΧΑΛΚΙΔΑ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού