ΕΠΙΠΛΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στην Νέα Σμύρνη, στην Λεωφόρο Αμφιθέας και κοντά στην πλατεία Νέας Σμύρνης βρίσκονται κάποια καταστήματα επίπλων. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα που θα επιλέξετε στην Νέα Σμύρνη ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε.

Έπιπλα Νέα Σμύρνη - Καναπέδες σαλονιού Έπιπλα Νέα Σμύρνη - Κρεβάτια Κρεβατοκάμαρας

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Προσφέρουμε πολλά και διαφορετικά έπιπλα ποιότητας και μοντέρνα κομμάτια επίπλωσης με προσιτές τιμές και με παράδοση στον χώρο σας. Με επιμελή επιλογή από καναπέδες, κρεβάτια, τραπεζαρίες, κομμάτια σε προφορά και πολλά άλλα, κάνουμε εύκολο να δείτε online πολλά από τα έπιπλα μας στην ιστοσελίδα μας (web site) και ακόμα να παραγγείλετε ή να αγοράσετε με ένα απλό τηλεφώνημα. Στα έπιπλα Παπαθανασίου θα πάρετε χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων καθώς και την εμπειρία αυτών που γνωρίζουν και να κατανοούν το έπιπλο.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με την Νέα Σμύρνη...

Η Νέα Σμύρνη είναι δήμος στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέα στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73076 κατοίκων, έκταση 3524 τετραγωνικά χιλιόμετρα και υψόμετρο κέντρου 50 μέτρα. Η δημιουργία του συνοικισμού χρονολογείται περί το 1926, μετά την έλευση προσφύγων από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στα περίχωρα των Αθηνών, με αποτέλεσμα να τυγχάνει μιας σύγχρονης και άρτιας πολεοδομικής υποδομής με καλή ρυμοτομία, μια απέραντη πλατεία και πλούσια άλση. Εμβληματικά κτίρια θεωρούνται το Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο, το Καμπαναριό της Αγίας Φωτεινής (πανομοιότυπο αυτού που βρισκόταν στη Σμύρνη έως το 1922), ο πολυχώρος Γαλαξίας και η Εστία Νέας Σμύρνης.

Η Νέα Σμύρνη γειτνιάζει με τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά, ενώ συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ, η οποία και παρέχει πρόσβαση στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη στα νότια.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει βόρεια με την περιοχή του Υμηττού και του Βύρωνα, στα ανατολικά με τους πρόποδες του Υμηττού, στα δυτικά με τον Άγιο Δημήτριο και τον Άλιμο και στα νότια με την Αργυρούπολη.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού