ΕΠΙΠΛΑ ΥΜΗΤΤΟΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ)

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΥΜΗΤΤΟΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ)

Στον Υμηττό (Αττικής), στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο κέντρο της περιοχής θα βρείτε κάποια καταστήματα επίπλων. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις που μπορείτε να δείτε στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα μας στον Υμηττό (Αττικής) ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλοί άλλοι ανταγωνιστές μας.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό επίπλων (furniture design) και διαθέτουμε ποιοτική διαδικασίας παραγωγής (production process). Είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι σε όλα τα απαραίτητα στάδια που αφορούν την επιτυχημένη κατασκευή και πώληση επίπλων και κάνουμε σχολαστικό έλεγχο ποιότητας (quality control) στα έπιπλα που κατασκευάζουμε. Τέλος, χρησιμοποιούμε υψηλή ποιότητα πρώτων υλών (quality of materials) σε όλα τα έπιπλα μας.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με τον Υμηττό (Αττικής)...

Ο Υμηττός (Αττικής) είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης - Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του ομώνυμου βουνού. Γειτονεύει με τους δήμους Βύρωνα και Ηλιούπολης. Προήχθη σε δήμο το 1963 από κοινότητα που είχε αποσπαστεί από το Δήμο της Αθήνας το 1934. Ο Υμηττός ήταν από την αρχαιότητα βιώσιμη περιοχή και αρχαίος δήμος σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία.

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου. Ο δήμος Υμηττού ήταν ένας από τους μικρότερους δήμους της Αθήνας, έκτασης περίπου 1 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι είναι 10.715 σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το φεστιβάλ του Δήμου Υμηττού θεωρείται από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και λαμβάνει χώρα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΥΜΗΤΤΟΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ).

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού