ΕΠΙΠΛΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Στον Νέο Κόσμο υπάρχουν ελάχιστα καταστήματα επίπλων. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα που θα επιλέξετε στον Νέο Κόσμο ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Ανακαλύψτε μοντέρνα έπιπλα για το καθιστικό και το σαλόνι σας. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία λύσεων επίπλωσης για το καθιστικό, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, τραπεζαρίες, μπουφέδες και άλλα πολλά μικρά και μεγάλα έπιπλα. Βρείτε μοντέρνα λειτουργικά έπιπλα όπως σύνθετο έπιπλο, καναπέδες γωνία, κρυφούς χώρους αποθήκευσης και κρυφούς φωτισμούς. Συνδυάστε την εργονομία με την άνεση, την καλαισθησία με την αναπαυτικότητα, την αρμονία με τον εντυπωσιασμό. Δεν χρειάζεται να πάτε σε άλλα καταστήματα επίπλων αφού μπορείτε να έθετε στην έκθεση επίπλου μας και να δείτε έπιπλα για το σπίτι, το γραφείο και το εξοχικό σας και πάρα πολλές ιδέες επίπλωσης εσωτερικών χώρων.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με τον Νέο Κόσμο...

Ο Νέος Κόσμος είναι μεγάλη συνοικία της Αθήνας σχετικά κοντά στο ιστορικό της κέντρο. Ανήκει στον Δήμο Αθηναίων.

Εξυπηρετείται από τους εξής τρεις σταθμούς μετρό: "Συγγρού-Φιξ", "Νέος Κόσμος" και "Άγιος Ιωάννης". Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε στάσεις τραμ: "Λεωφόρος Βουλιαγμένης", "Φιξ", "Κασομούλη", "Νέος Κόσμος" και "Μπακνανά".

Στην αρχαιότητα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στεγαζόταν ένα από τα τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες.

Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερό της μέρος από προσφυγικές κατοικίες.

O Νέος Κόσμος συνορεύει νότια με τη Νέα Σμύρνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι (όριο Λεωφόρος Συγγρού), βόρεια με το Παγκράτι και ανατολικά με την Δάφνη και με την Γούβα (όριο Λεωφόρος Βουλιαγμένης).

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού