ΕΠΙΠΛΑ ΓΚΥΖΗ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΓΚΥΖΗ

Στου Γκύζη υπάρχουν ελάχιστα καταστήματα επίπλων. Τα Έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν εντυπωσιακές λύσεις επίπλωσης τις οποίες μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά (eshop) μας, καθώς και στην έκθεση επίπλων μας. Αποστέλλουμε έπιπλα στο Γκύζη, στην Αθήνα, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Ελληνικά Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλοί άλλοι ανταγωνιστές μας.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Σε εμάς θα βρείτε μικρά και μεγάλα έπιπλα. Διαθέτουμε πολύ μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα έπιπλα που θα διακομίσουν το σαλόνι, το καθιστικό σας, τον διάδρομο, το χολ, το υπνοδωμάτιο και γενικότερα κάθε χώρο του σπιτιού σας. Τα έπιπλα μας έχουν εξαιρετικό σχεδιασμό (design), είναι όμορφα, ευπαρουσίαστα, εντυπωσιακά, καλαίσθητα και διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε μακροχρόνια καθημερινή χρήση. Εκτός από έπιπλα σπιτιού, διαθέτουμε και έπιπλα γραφείου και επαγγελματικού χώρου. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε έπιπλα για το ιατρείο σας ή το δικηγορικό γραφείο σας ή όποιον άλλο επαγγελματικό χώρο επιθυμείτε.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Κατασκευαστές επίπλων

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου επίπων μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη των έμπειρων επιπλοποιών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ). Έτσι μετά από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα έπιπλα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους αλλά και σε πολλά σπίτια, γραφεία, εξοχικά και επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους. Μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να αξιοποιούν όλο τον διαθέσιμο χώρο σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Εγγύηση ποιότητας!

Εγγύσηση Επίπλων

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (warranty) για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο. Επίσης, παρέχουμε εφόρου ζωής για όλα τα έπιπλα μας την δυνατότητα επισκευής (service) σε περίπτωση που υποστούν βλάβες από ατυχήματα κατά την χρήση τους (π.χ. λέκιασμα υφασμάτων, γδαρσίματα, χτυπήματα κατά τις μεταφορές).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Πακέτα / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης και έχουμε διάφορες οικονομικές λύσεις επίπλων. Επίσης κάνουμε εκπτώσεις σε όλα τα έπιπλα μας σε κάθε περίοδο εκπτώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής και παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας

Μεταφορά, παράδοση, τοποθέτηση επίπλων

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Σχετικά με το Γκύζη...

Η συνοικία του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας και βρίσκεται βόρεια της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο με όριο την Οδό Πριγκηποννήσων συνέχεια της Οδού Ευελπίδων, νότια με την Νεάπολη Αθηνών και το Τέρμα Ιπποκράτους με όριο την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά με τη συνοικία Αβέρωφ (τέως Κουντουριώτικα) με όριο την Οδό Κυρίλλου Λούκαρη και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίο του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών, και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως στα σύνορα με του Γκύζη.

Είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή που οικοδομήθηκε κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970, στου Γκύζη κυριαρχούν τα πολυκαταστήματα, οι ψηλές πολυκατοικίες σε δρόμους με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση στο σύνολο τους και με θέσεις πάρκινγκ ανύπαρκτες όλο τον χρόνο. Περιλαμβάνει μεγάλο τμήμα στα βόρεια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τα δικαστήρια μέχρι το πεδίο του Άρεως, η περιοχή εξυπηρετείται από την γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τον σταθμό των Αμπελοκήπων. Οι ελεύθεροι χώροι είναι ανύπαρκτοι, λίγα πάρκα βρίσκονται στα βόρεια της συνοικίας γύρω από την ομώνυμη πλατεία Γκύζη κοντά στα σύνορα με το Πολύγωνο όπως και το μεγάλο πάρκο Φινόπουλου κοντά στο Πεδίο του Άρεως, οι μοναδικές εκκλησίες που υπάρχουν στου Γκύζη είναι η Αγία Ελεούσα λίγο βορειότερα από τα δικαστήρια και ο Άγιος Ελευθέριος επί της οδού Βαρβάκη.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΓΚΥΖΗ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού