ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στην Καλλιθέα, κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και στην οδό Συνταματάρχου Δαβάκη και στην πλατεία Δαβάκη βρίσκονται κάποια καταστήματα επίπλων. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο (web site) μας καθώς και στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα που θα επιλέξετε στην Καλλιθέα ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Έπιπλα Καλλιθέα - Καναπέδες σαλονιού Έπιπλα Καλλιθέα - Κρεβάτια Κρεβατοκάμαρας

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Τα έπιπλα Παπαθανασίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εκτός από τα φυσικά καταστήματα δραστηριοποιείτε και με το ηλεκτρονικό εμπόριο όσον αναφορά την πώληση των επίπλων της. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968 από τον Φώτη Παπαθανασίου και δραστηριοποιείται όλο αυτό το διάστημα στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας του επίπλου. Η μακροχρόνια πείρα μας και πορεία μας επιβεβαιώνει την αξιοπιστία μας και την φερεγγυότητα μας στην αγορά επίπλου. Διαθέτουμε πλούσια ποικιλία επίπλων εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού καθώς έπιπλα γραφείου, επαγγελματικού χώρου και εξοχικού.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Πακέτα / Τρόποι πληρωμής

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης και οικονομικές λύσεις επίπλων. Για περισσότερες πληροφορίες για τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με την Καλλιθέα...

Η Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο της Αθήνας και Δήμος του Νότιου Τομέα Αθηνών της Περιφέρεια Αττικής. Ο Δήμος Καλλιθέας έχει μόνιμο πληθυσμό άνω των 100,000 κατοίκων και με πυκνότητα πληθυσμού σχεδόν 22,000 κατοίκων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος Δήμος της χώρας. Οικιστικός πυρήνας της πόλης είναι η πλατεία Δαβάκη, που βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας και 3 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το κέντρο του Πειραιά.

Η Καλλιθέα καταλαμβάνει μία μακρόστενη εν γένει έκταση: εκτείνεται από την οδό Καλλιρρόης στα βόρεια ως τον Φαληρικό Όρμο στα νότια. Από βορρά προς νότο, διατρέχεται από την μήκους 4 χιλιόμετρα Λεωφόρο Θησέως. Στα ανατολικά οριοθετείται από τη λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού η οποία την χωρίζει από τον Νέο Κόσμο, τη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο, ενώ στα δυτικά, ο ποταμός Ιλισσός την χωρίζει από το Μοσχάτο και τον Ταύρο.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού