ΕΠΙΠΛΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Στην Νέα Μάκρη θα βρείτε μερικά καταστήματα επίπλων στην Λεοφώρο Μαραθώνος και στην Επαρχιακή Οδό Εκάλης - Νέας Μάκρης. Γιατί όμως να περιοριστείτε στα καταστήματα επίπλων της Νέας Μάκρης όταν στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε κορυφαία ελληνικά έπιπλα; Τα έπιπλα Παπαθανασίου βρίσκονται στις Αχαρνές στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουν ελληνικά έπιπλα τα οποία μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) μας καθώς και στην έκθεση επίπλων μας. Αν έχετε βαρεθεί το συνηθισμένα έπιπλα των γνωστών ελληνικών και ξένων εμπόρων επίπλων, ελάτε σε εμάς για εντυπωσιακές και διαφορετικές προτάσεις επίπλωσης. Αποστέλλουμε έπιπλα στην Νέα Μάκρη ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος θέλετε. Εμείς μπορούμε να σας αποστείλουμε ότι έπιπλο επιθυμείτε.

Δείτε ΕΠΙΠΛΑ ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Ελληνικά Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (στις Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα αμφιβόλου προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν πρωτότυπη σχεδίαση και καταπληκτική αισθητική, ξεχωριστή ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να δείτε από τα καλύτερα έπιπλα της ελληνικής αγοράς.

Η άνεση, η αναπαυτικότητα, η εργονομία και η εμφάνιση είναι σημεία που τα κάνουν τα έπιπλα μας μοναδικά. Αν σας αρέσει η μοντέρνα επίπλωση σπιτιού ή γραφείου σε εμάς θα βρείτε από τα καλύτερα μοντέρνα έπιπλα της αγοράς. Δείτε σύγχρονα έπιπλα κατασκευασμένα με μεράκι από έμπειρους επιπλοποιούς και ξυλουργούς που δουλεύουν καθημερινά με στόχο το καλύτερο.

Ξεχωρίζουν τα σαλόνια μας με τους ποιοτικούς καναπέδες τους που μπορούν να κατασκευαστούν στις διαστάσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας, οι τραπεζαρίες σαλονιού μας μικρές και μεγάλες με ανοιγόμενα τραπέζια, οι ονειρεμένες κρεβατοκάμαρες μας με κρεβάτια από ξύλο, δέρμα, ύφασμα, νίκελ και κρυφούς φωτισμούς και πολλά άλλα κομμάτια σχεδιασμένα με την εμπειρία χρόνων στην ελληνική αγορά επίπλων.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Κατασκευαστές επίπλων

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου επίπων μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη των έμπειρων επιπλοποιών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ). Έτσι μετά από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα έπιπλα μας βρίσκονται μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους αλλά και σε πολλά σπίτια, γραφεία, εξοχικά και επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους. Μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να αξιοποιήσετε τον διαθέσιμο χώρο σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Εγγύηση ποιότητας!

Εγγύσηση Επίπλων

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (warranty) για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο. Επίσης, παρέχουμε εφόρου ζωής για όλα τα έπιπλα μας την δυνατότητα επισκευής (service) σε περίπτωση που υποστούν βλάβες από ατυχήματα κατά την χρήση τους (π.χ. λέκιασμα υφασμάτων, γδαρσίματα, χτυπήματα κατά τις μετακινήσεις).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης που μειώνουν σημαντικά το κόστος επίπλωσης σας. Έχουμε να σας προτείνουμε πολλές και διαφορετικές οικονομικές λύσεις επίπλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας

Μεταφορά, παράδοση, τοποθέτηση επίπλων

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Σχετικά με την Νέα Μάκρη...

Η Νέα Μάκρη είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στο Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 15554 κατοίκους.

Η Νέα Μάκρη συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού και τον Διόνυσο, ενώ βρέχεται ανατολικά από το Νότιο Ευβοϊκό σε μήκος ακτών 10 χλμ. περίπου. Το κέντρο της πόλης απέχει από την Αθήνα 32 χλμ. μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος. Από το Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" απέχει 12 χλμ. μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος και Αττικής Οδού. Προσβάσεις έχει ακόμα από την Παλαιά Πεντέλη μέσω της Λεωφόρου Πεντέλης και από Κηφισιά και Εκάλη μέσω της Λεωφόρου Διονύσου.

Η Νέα Μάκρη συνδυάζει αστικά χαρακτηριστικά και παραθεριστικό χαρακτήρα σε σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο με την Λεωφόρο Μαραθώνος που συνδέει την Νέα Μάκρη με το κέντρο της Αθήνας και την Οδό Διονύσου που συνδέει την Νέα Μάκρη με τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Οι δυο κεντρικοί οδικοί άξονες διασταυρώνονται πάνω από το κέντρο της πόλης, λίγο νότια από το Αθλητικό Πάρκο - πρώην Αμερικάνικη Βάση. Το κέντρο της πόλης είναι καθαρά αστική περιοχή με έντονη κίνηση όλο τον χρόνο, στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος βρίσκονται αμέτρητες καφετέριες ενώ τα εστιατόρια και οι ψησταριές βρίσκονται εσωτερικά κοντά στην κεντρική πλατεία, πολλά πολυκαταστήματα και ψησταριές βρίσκονται κατά μήκος της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Ζούμπερι: Το Ζούμπερι αποτελεί ανεξάρτητη συνοικία του Δήμου Νέας Μάκρης.

Αγία Μαρίνα: Βρίσκεται στα νότια του Δήμου Νέας Μάκρης γύρω από την Λεωφόρο Μαραθώνος και την ομώνυμη εκκλησία, συνορεύει βόρεια με το Ζούμπερι, νότια με το Μάτι Αττικής, δυτικά με την Πεντέλη και ανατολικά βρέχεται από τον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο βρίσκεται μεταξύ των δρόμων Σπύρου Λούη στα βόρεια και Μιλτιάδου στα νότια. Η περιοχή της Αγίας Μαρίνας ανατολικά της Λεωφόρου Μαραθώνος που την χωρίζει στην μέση είναι ακατοίκητη και δασική, στο δασικό τμήμα βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις, το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, το Γυμνάσιο και όλες οι κατασκηνώσεις.

Μάτι: Το Μάτι Αττικής αποτελεί ανεξάρτητη συνοικία του Δήμου Νέας Μάκρης.

Άγιος Ανδρέας: Είναι στρατιωτικός οικισμός που πήρε το όνομα του από το ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στην παραλία του οικισμού, γύρω από την περιοχή υπάρχουν μεγάλα κέντρα διασκέδασης, ψαροταβέρνες και το μεγάλο στρατόπεδο Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα. Τα ΚΑΑΥ είναι στρατόπεδα με χρήση τουλάχιστον παραθεριστικού χαρακτήρα για τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους, βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα σε παραλιακές κυρίως περιοχές και λειτουργούν συνήθως τους θερινούς μήνες. Τα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα ανακαινίστηκαν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 λειτουργούν από τις 25 Μαΐου ως τις 8 Οκτωβρίου. Περιλαμβάνουν 500 οικήματα με δυνατότητα διάθεσης 10 δωματίων ανά σπίτι, περιλαμβάνουν 2 κρεβάτια μονά με πρόσθετο ράντζο, λουτρό, καθιστικό και κλιματισμό, το κόστος πλήρους διατροφής ανά άτομο είναι 17 ευρώ και το κόστος διαμονής ανά άτομο 3,5 ευρώ. Περιλαμβάνει χώρους αναψυχής, γήπεδα τένις και μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, χώρους κολύμβησης και περιπάτου.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού