ΕΠΙΠΛΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΒΥΡΩΝΑΣ

Στον Βύρωνα υπάρχουν μερικά καταστήματα επίπλων. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ασυναγώνιστες λύσεις και οικονομικά πακέτα επίπλωσης τις οποίες μπορείτε να δείτε στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα που θα επιλέξετε στον Βύρωνα ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε. Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα μας και να διαλέξτε τα έπιπλα που σας ταιριάζουν.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλοί άλλοι ανταγωνιστές μας.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και απεριόριστες επιλογές για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Προσαρμόζουμε κάθε επιλογή σας ώστε να καλύπτει τέλεια τις ανάγκες σας. Μπορείτε να αποφασίσετε για όλα, τις διαστάσεις, την μορφή, τις λειτουργίες, τα χρώματα. Ψάχνετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την τηλεόραση; Ή ίσως η ιδανική λύση για εσάς θα συμπεριλάμβανε ένα χώρο όπου θα μπορείτε να εργάζεστε; Αναζητάτε το καλύτερο έπιπλο στην καλύτερη τιμή της αγοράς; Ψάχνεται για έπιπλα σε τιμές εργοστασίου; Αναζητάτε οικονομικά πακέτα επίπλωσης; Στα έπιπλα Παπαθανασίου θα βρείτε αυτό που ψάχνετε καθώς και καταπληκτικές λύσεις διακόσμησης για κάθε χώρο!

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με τον Βύρωνα...

Ο Βύρωνας είναι δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Πήρε το όνομά του από το Λόρδο Βύρωνα τον Ιανουάριο του 1924, με τον εορτασμό των 100 ετών από το θάνατό του. Η σημερινή πόλη του Βύρωνα αρχικά αποτελούσε κοινότητα και το 1934 έγινε Δήμος Βύρωνα. Ανατολικά, βρίσκεται ο Υμηττός και το δάσος του. Αρχικά, η περιοχή αποτελούνταν από βοσκοτόπια και χωράφια, τα οποία άρχισαν να αστικοποιούνται μετά τις δεκαετίες του 1920 και του 1930 κυρίως από πρόσφυγες από την Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9000 στρέμματα ενώ έχει πληθυσμό 61308 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Ο Δήμος Βύρωνα έχει Δημοτικό Στάδιο, με χωρητικότητα 4340 θεατών, έδρα του Αθηναϊκού και της Δόξας Βύρωνα, ενώ το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα.

O Βύρωνας συνορεύει βόρεια με την Αθήνα και τον Ζωγράφο, δυτικά με τον Υμηττό Αττικής (περιοχή) και τη Δάφνη, ανατολικά με το βουνό του Υμηττού και την Καισαριανή και νότια με την Ηλιούπολη.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΒΥΡΩΝΑΣ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού