ΕΠΙΠΛΑ ΒΑΡΗ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΒΑΡΗ

Στην Βάρη υπάρχουν μερικά καταστήματα επίπλων, ιδίως πάνω στην Λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου και στην Βασιλέως Κωνσταντίου. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα που θα επιλέξετε στην Βάρη ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλοί άλλοι ανταγωνιστές μας.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Σε εμάς θα βρείτε έπιπλα σπιτιού, έπιπλα γραφείου, έπιπλα μοντέρνα, έπιπλα μοναδικά. Το Ελληνικό έπιπλο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιημένο. Αναζητήστε έπιπλα ποιότητας για μια ζωή χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση, στην αναπαυτικότητα, στην πολυτέλεια, στην εμφάνιση, στην εργονομία και στην έξυπνη σχεδίαση. Προτιμήστε μας για έπιπλο εσωτερικού χώρου αφού είμαστε κατασκευαστές επίπλου με μακροχρόνια πορεία στην επιπλοποιία (η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968, δηλαδή πριν από 48 χρόνια).

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με την Βάρη...

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε).

Η Βάρη συνορεύει βόρεια με τον Υμηττό (βουνό), στα δυτικά με το Κορωπί, στα ανατολικά Βούλα και στα νότια με την θάλασσα. Στα νότια διασχίζεται από την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΒΑΡΗ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού