ΕΠΙΠΛΑ ΝΙΚΑΙΑ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΝΙΚΑΙΑ

Στην Νίκαια, στην λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη και στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη βρίσκονται μερικά καταστήματα επίπλων. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν τις καλύτερες λύσεις επίπλωσης τις οποίες μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο (web site) μας καθώς και στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε έπιπλα στην Νίκαια ή όποια άλλη περιοχή της Νίκαιας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Ελληνικά Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Νίκαια (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μοντέρνων επίπλων όπως εντυπωσιακούς καναπέδες, μοντέρνες τραπεζαρίες, σύγχρονα καθίσματα (καρέκλες, πολυθρόνες, σκαμπό, πουφ). Τα έπιπλα μας είναι κατάλληλα τόσο για το σπίτι, όσο και για το γραφείο και το εξοχικό σας. Τα έπιπλα μας είναι εξαιρετικού σχεδιασμού και κατασκευασμένα με βάση το ξύλο σε συνδυασμό με άλλα υλικά ποιότητας όπως ύφασμα, μέταλλο και γυαλί. Οι διακοσμητικές μας προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν και θα είμαστε πάντα κοντά σας για ότι χρειαστείτε στην προσπάθεια να ομορφύνετε όλους τους χώρους σας και να αξιοποιήσετε ακόμα καλύτερα κάθε δωμάτιο σας.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Νίκαια, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Κατασκευαστές επίπλων

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου επίπων μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη των έμπειρων επιπλοποιών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ). Έτσι μετά από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα έπιπλα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους αλλά και σε πολλά σπίτια, γραφεία, εξοχικά και επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους. Μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να αξιοποιούν όλο τον διαθέσιμο χώρο σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Εγγύηση ποιότητας!

Εγγύσηση Επίπλων

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (warranty) για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο. Επίσης, παρέχουμε εφόρου ζωής για όλα τα έπιπλα μας την δυνατότητα επισκευής (service) σε περίπτωση που υποστούν βλάβες από ατυχήματα κατά την χρήση τους (π.χ. λέκιασμα υφασμάτων, γδαρσίματα, χτυπήματα κατά τις μεταφορές).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Πακέτα / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης που μειώνουν σημαντικά το κόστος επίπλωσης σας και έχουμε διάφορες οικονομικές λύσεις επίπλων. Για περισσότερες πληροφορίες για τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας

Μεταφορά, παράδοση, τοποθέτηση επίπλων

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Νίκαιας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Σχετικά με την Νίκαια...

Η Νίκαια, γνωστή και ως Κοκκινιά που είναι το παλιότερο όνομά της, είναι προάστιο του Πειραιά. Βρίσκεται περίπου 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το κέντρο του Πειραιά και 8 χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Με 93086 κατοίκους το 2001, η Νίκαια είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Έχει άριστη ρυμοτομία και στις κύριες οδούς συμπεριλαμβάνονται οι λεωφόροι Γρηγορίου Λαμπράκη και Πέτρου Ράλλη που συνδέονται και μεταξύ τους.

Η Νίκαια από το 2011 αποτελεί τμήμα και έδρα του ευρύτερου Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, έπειτα τη συνένωσή της με τον γειτονικό δήμο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η Νίκαια βρίσκεται στο κέντρο του πολεοδομικού συγκροτήματος των προαστίων του Πειραιά, συνορεύει βόρεια με τον Κορυδαλλό, δυτικά με το Κερατσίνι, ανατολικά με τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και νότια με τις συνοικίες του Πειραιά Αγιά Σοφιά και Ταμπούρια.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΝΙΚΑΙΑ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού