ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στο Παλαιό Φάληρο υπάρχουν καταστήματα επίπλων στην παραλιακή οδό (Λεωφόρος Ποσειδώνος) και στην Λεωφόρο Αμφιθέας. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν ανταγωνιστικές λύσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε στην έκθεση επίπλου μας. Αποστέλλουμε τα έπιπλα που θα επιλέξετε στον Παλαιό Φάληρο ή όποια άλλη περιοχή της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος επιθυμείτε.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Ανακαλύψτε σύγχρονα έπιπλα για το καθιστικό και το σαλόνι σας με μοντέρνα σχεδίαση. Δείτε από τα καλύτερα έπιπλα σπιτιού (έπιπλα οικίας, home furniture) που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά. Το κάθε έπιπλο μας έχει έντονο το Ελληνικό στοιχείο, την Ελληνική παράδοση, την Ελληνική κουλτούρα, τον Ελληνικό τρόπο ζωής. Τα έπιπλα μας κατασκευάζονται καθημερινά με μεράκι και αγάπη από έμπειρους τεχνίτες επίπλων (επιπλοποιούς). Το νέο και το σύγχρονο εξελίσσουν το παλιό και κλασικό και το αναβαθμίζουν ώστε να ανταποκριθεί στον σημερινό τρόπο ζωής και τις καθημερινές ανάγκες της εποχής μας.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με το Παλαιό Φάληρο...

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακό προάστιο στα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στο Σαρωνικό είναι περίπου 4 χιλιόμετρα. Απέχει περίπου 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

Το Παλαιό Φάληρο τελευταία αναπτύσσεται και εμπορικά λόγω της εξάπλωσης του πληθυσμού προς τα νότια προάστια, κατέχοντας μέχρι σήμερα εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, κάτι που φαίνεται και από τις τιμές των ακινήτων. Το Φάληρο ανήκει στις περιοχές της Αθήνας με τις υψηλότερες τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο. ο Παλαιό Φάληρο υπάγεται χωροταξικά στο λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ διοικητικά ανήκει στη Νομαρχία Αθηνών. Ο πληθυσμός του ήταν 64.759 κάτοικοι κατά την απογραφή του 2001. Βρείτε έπιπλα στο Παλαιό Φάληρο και καταστήματα επίπλων στο Παλαιό Φάληρο αλλά πουθενά δεν θα βρείτε έπιπλα σαν τα δικά μας.

Το Παλαιό Φάληρο συνορεύει βόρεια με τη Καλλιθέα, ανατολικά με την Νέας Σμύρνη και τον Άγιο Δημήτριο, δυτικά με την θάλασσα και νότια με τον Άλιμο.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού