ΕΠΙΠΛΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

Στην Μύκονο υπάρχουν λίγα καταστήματα επίπλων κυρίως στην Χώρα, στην επαρχιακή οδό Μυκόνου - Άνω Μεριάς και στον Τούρλο. Τα έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν καταπληκτικές λύσεις επίπλωσης τις οποίες μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά (eshop) μας, καθώς και στην έκθεση επίπλων μας. Αποστέλλουμε έπιπλα στην Μύκονο καθώς και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Έπιπλα Μύκονος - Καναπέδες σαλονιού Έπιπλα Μύκονος - Κρεβάτια Κρεβατοκάμαρας

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλά άλλα καταστήματα επίπλων.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επίπλων για όλα τα γούστα που μπορούν να κατασκευαστούν ακριβώς στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε ώστε να ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σας.

Προτιμήστε μας γιατί διαθέτουμε μοντέρνα επίπλωση υψηλής ποιότητας. Προσφέρουμε όλα τα έπιπλα εσωτερικού χώρου και ποιο συγκεκριμένα έπιπλα σπιτιού αλλά και πολλά έπιπλα εξοχικού. Αν αναζητάτε για την καλύτερη δυνατή επίπλωση και διακόσμηση του σπιτιού ή της εξοχικής σας κατοικίας έχουμε ότι ψάχνετε στις διαστάσεις που το χρειάζεστε. Αναζητήστε στα έπιπλα μας τον τρόπο να βελτιώστε ακόμα περισσότερο το εξοχικός σας ή το σπίτι σας. Σε εμάς θα βρείτε μοναδικές συλλογές επίπλων που θα καλύψουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες σας.

Μαζί θα κάνουμε το σπίτι σας να είναι ζεστό και φιλόξενο γεμάτο με υπέροχα χρώματα και στοιχεία που να ταιριάζουν. Ζητήστε την επαγγελματική μας γνώμη και δεν θα το μετανιώσετε. Όλοι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με κάθε επίπλωση που έχουμε αναλάβει. Η μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου αποτελεί άλλη μία διαβεβαίωση για την επιλογή και την συνεργασία μαζί μας.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση ή χονδρική πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές διάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας!

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για τις περιοχές εκτός Αθηνών και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά των επίπλων σας στον χώρο που εσείς επιθυμείτε. Αυτό το επιτυγχάνουμε τόσο με την σωστή συσκευασία όσο και με την χρήση εκτενώς δοκιμασμένων και ποιοτικών μεταφορικών εταιριών και μέσων.

Εγγύηση ποιότητας!

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο.

Σχετικά με την Μύκονο...

Η Μύκονο είναι νησί του Αιγαίου πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα Μυκόνου, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού. Η Μύκονος είχε πληθυσμό 10.134 άτομα στην απογραφή του 2011. Η έκταση του νησιού είναι 86,125 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ έχει μήκος ακτών 89 χιλιόμετρα. Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί.

Σήμερα η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη. Το πιο γνωστό σημείο του νησιού στη χώρα ονομάζεται μικρή Βενετία λόγω της ομοιότητας του με τη Βενετία. Ο κάτοικος της Μυκόνου ονομάζεται Μυκόνιος ή Μυκονιάτης - Μυκονιάτισσα. Ο δήμος Μυκόνου περιλαμβάνει το νησί της Μυκόνου, τα νησιά Ρήνεια και Δήλο, οι οποίες στην τοπική διάλεκτο καλούνται και "Δήλες", καθώς και μικρότερες νησίδες γύρω από τη Μύκονο.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΜΥΚΟΝΟΣ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού