ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΝΙΔΙ

Βιομηχανία επίπλων Παπαθανασίου - ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΝΙΔΙ

Για έπιπλα στο Μενίδι στη βιομηχανία επίπλων ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ κατασκευάζουμε μοντέρνα έπιπλα υψηλής ποιότητας αλλά και αισθητικής σε τιμές εργοστασίου. Στο Μενίδι (το οποίο μετονομάστηκε σε Αχαρνές), στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή βρίσκονται πολλά καταστήματα επίπλων. Τα Έπιπλα Παπαθανασίου διαθέτουν σύγχρονες λύσεις επίπλωσης τις οποίες μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά (eshop) μας, καθώς και στην έκθεση επίπλων μας. Αποστέλλουμε έπιπλα στο Μενίδι, στην Αθήνα, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε τα έπιπλα μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΠΛΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Έπιπλα Μενίδι - Καναπέδες σαλονιού Έπιπλα Μενίδι - Κρεβάτια Κρεβατοκάμαρας

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Ελληνικά Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Τα Έπιπλα Παπαθανασίου είναι Ελληνικής κατασκευής (Made in Greece) και παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα (Αχαρνές Αττικής). ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ εισαγόμενα έπιπλα άγνωστης προέλευσης και χαμηλής ποιότητας όπως πολλοί άλλοι ανταγωνιστές μας.

Τα έπιπλα μας διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα και καταπληκτική σχέση τιμής / απόδοσης. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση μας (2,000 τ.μ.) για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις επίπλωσης ειδικά διαμορφωμένες για εσάς.

Κατασκευάζουμε μοντέρνα έπιπλα σπιτιού και γενικότερα σύγχρονα έπιπλα για εσωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε αποκλειστικά μοντέρνα ελληνικά έπιπλα με μίνιμαλ σχεδίαση και καταπληκτική αισθητική χωρίς κανένα συμβιβασμό στην εργονομία και την λειτουργικότητα. Διαθέτουμε έπιπλο για το καθιστικό σας, το σαλόνι σας, το χολ σας και το υπνοδωμάτιο σας και γενικότερα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Η ομάδα των σχεδιαστών και των διακοσμητών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξτε το έπιπλο που σας ταιριάζει και στις διαστάσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τον χώρο σας. Αναζητήστε σε εμάς οικονομικά έπιπλα με ασυναγώνιστη ποιότητα. Το κάθε έπιπλο που κατασκευάζουμε είναι μοναδικό αφού γίνεται κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Με πολυετή πείρα και μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επίπλων θα βρισκόμαστε πάντα κοντά σας και θα σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο του σπιτιού σας στο μέγιστο βαθμό.

Η έκθεση επίπλων μας (2,000 τ.μ. με πάρκινγκ) μας και το εργοστάσιο επίπλων μας (2,000 τ.μ.) βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών (Προβολή Χάρτη).

Κατασκευαστές επίπλων

Έπιπλα Υψηλής Ποιότητας

Ο τομέας παραγωγής του εργοστασίου επίπων μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη των έμπειρων επιπλοποιών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων που κατευθύνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ). Έτσι μετά από πολλά στάδια ποιοτικού ελέγχου, τα έπιπλα μας να στέκονται υπερήφανα μέσα στους εκθεσιακούς μας χώρους αλλά και σε πολλά σπίτια, γραφεία, εξοχικά και επαγγελματικούς και εργασιακούς χώρους. Μπορούμε να κατασκευάσουμε έπιπλα στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να αξιοποιούν όλο τον διαθέσιμο χώρο σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Εγγύηση ποιότητας!

Εγγύσηση Επίπλων

Όλα τα έπιπλα Παπαθανασίου καλύπτονται με ΠΟΛΥΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ (warranty) για την αντοχή τους στην χρήση και στον χρόνο. Επίσης, παρέχουμε εφόρου ζωής για όλα τα έπιπλα μας την δυνατότητα επισκευής (service) σε περίπτωση που υποστούν βλάβες από ατυχήματα κατά την χρήση τους (π.χ. λέκιασμα υφασμάτων, γδαρσίματα, χτυπήματα κατά τις μεταφορές).

Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Πακέτα / Τρόποι πληρωμής

Έπιπλα Χαμηλές Τιμές

Διαθέτουμε τα έπιπλα μας σε λιανική πώληση και σε χονδρική πώληση. Για έπιπλα σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να εκδώσουμε τιμολόγιο. Προσφέρουμε έπιπλα σε τιμές εργοστασίου ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Κάνουμε προσφορές σε πακέτα επίπλωσης και έχουμε διάφορες οικονομικές λύσεις επίπλων. Επίσης κάνουμε εκπτώσεις σε όλα τα έπιπλα μας σε κάθε περίοδο εκπτώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές διάθεσης και τρόπους πληρωμής και παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταφορά, παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας

Μεταφορά, παράδοση, τοποθέτηση επίπλων

Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε έπιπλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας και για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σας η μεταφορά, η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας γίνεται με δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία και δικά μας κατάλληλα διαμορφωμένα οχήματα μεταφορών.

Σχετικά με το Μενίδι...

Το Μενίδι της Αττικής είναι η παλαιά ονομασία της πόλης Αχαρνές της περιφέρειας Αττικής.

ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΜΕΝΙΔΙ, Wikipedia - ΑΧΑΡΝΕΣ.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού