ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

Ένα χρήσιμο έπιπλο

Ο μπουφές είναι ένα πολύ πρακτικό, διαχρονικό και χρήσιμο έπιπλο που κατά κανόνα τοποθετείται στον χώρο της τραπεζαρίας. Η πρόκληση στην σχεδίαση και την κατασκευή των μπουφέδων είναι να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους σε κομψά και διακριτικά έπιπλα.

Διακριτικότητα και αρμονία

Ιδανικά ο μπουφές θα πρέπει να είναι εναρμονισμένος με τον χώρο σας προσφέροντας το καλύτερο δυνατόν αισθητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι το έπιπλο που θα τραβήξει τις εντυπώσεις αλλά αυτό που θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει την ομορφιά του συνόλου της επίπλωσης σας.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι άνεση

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στην κουζίνα σας προσπαθήστε να μεταφέρετε τα επίσημα σερβίτσια του δείπνου στον χώρο της τραπεζαρίας. Ένας μπουφές είναι ιδανικός για τα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα, τις πορσελάνες και τα κρύσταλλα σας.

Μια παλιά ιστορία

Ο μπουφές είναι ένα έπιπλο που έρχεται από το μακρινό παρελθόν. Οι πρώτοι μπουφέδες κατασκευάζονταν από 100% μασίφ ξύλο, ήταν διακοσμημένοι με σκαλίσματα και δεν είχαν πόδια αλλά στηρίζονταν στο πάτωμα με ξύλινη βάση. Συνήθως είχαν πολύ μεγάλα ντουλάπια και συρτάρια και ήταν ογκώδης και χοντροκομμένοι.

Μια νέα ιστορία

Οι σημερινοί μπουφέδες συνδυάζουν το ξύλο, το μέταλλο / inox, το γυαλί και τους κρυφούς φωτισμούς για να δώσουν μια νέα εξελιγμένη μορφή σε σχέση με αυτή των προγόνων τους. Χρησιμοποιώντας συνήθως πόδια είναι ελαφρά ως και πολύ υπερυψωμένοι από το πάτωμα τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους. Ορισμένοι από αυτούς είναι σχεδιασμένοι για να εντοιχιστούν (επιτοίχιοι).

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα τον μπουφέ των ονείρων σας, όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού