ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ

Οι βιβλιοθήκες του εργοστασίου Παπαθανασίου Α.Β.Ε.Ε. είναι από ξύλο και κατασκευάζονται με μεράκι σε μοντέρνα σχέδια, που εντυπωσιάζουν. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε. Θα χαρούμε να σας δούμε στην έκθεση του εργοστασίου μας, όπου θα σας ξεναγήσει υπεύθυνος και καλά καταρτισμένος υπάλληλος. Θα δείτε ότι η εμπειρία μας θα σας δώσει την αίσθηση ότι κάνετε μία ευχάριστη βόλτα ανάμεσα στα εκθέματά μας, που είναι όλα έργα τέχνης.
 

Ακολουθώντας το φενγκ σούι (feng shui)

Η ξύλινη βιβλιοθήκη είναι καταλληλότερη σύμφωνα και με το φενγκ σούι (feng shui), αφού το ξύλο είναι ένα φυσικό και φιλικό προς τον άνθρωπο. Εφαρμόζοντας το φενγκ σούι στο γραφείο σας ενισχύετε την ποιότητα της εργασίας σας και την απόδοσή σας.

Άνετοι χώροι στις βιβλιοθήκες μας

Το πρώτο μυστικό για τις βιβλιοθήκες βρίσκεται στην άνεση και την ποιότητα του ξύλου, που προσφέρουν τα ράφια σε εσάς και τους οικείους σας. Οι γραμμές έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική. Κάθε βιβλιοθήκη μας είναι μοντέρναεντυπωσιακή και πρακτική.

Τοποθέτηση της βιβλιοθήκης στον χώρο

Το δεύτερο μυστικό της βιβλιοθήκης σας βρίσκεται στον τρόπο που τοποθετείτε τα έπιπλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα στον χώρο σας. Ο χώρος του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι πάντα περιορισμένος και πολύτιμος οπότε διαθέτουμε λύσεις σε διαφορετικές διαστάσειςσχέδια και σχήματα.

Αισθητική και εργονομία για τη βιβλιοθήκη

Το τρίτο μυστικό για τη βιβιοθήκη βρίσκεται στον τρόπο που θα συνδυάσει την αισθητική με την εργονομία. Αν και ακούγεται απλό, ο συνδυασμός και η ισορροπία των δύο αυτών παραγόντων είναι μια πρόκληση από μόνη της: αρμονία και χάρη και συγχρόνως αντοχή και λειτουργικότητα.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού