ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Κάντε την διαφορά

Οι καρέκλες μπορούν να κάνουν την διαφορά όσο υπερβολικό και αν ακούγεται. Αν έχετε μια πανέμορφη τραπεζαρία τότε μπορείτε να την αναδείξετε με τις καρέκλες τραπεζαρίας που τις ταιριάζουν. Επίσης μπορεί να χρειάζεστε βοηθητικές καρέκλες για το σαλόνι, το καθιστικό σας αλλά και για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Οι καρέκλες έχουν ρόλο αντίστοιχο με αυτό του αξεσουάρ στον ντύσιμο: ολοκληρώνουν την εμφάνιση, δημιουργούν μια χρωματική αντίθεση, δίνουν μια ξεχωριστή νότα, συμπληρώνουν την τελευταία πινελιά και ολοκληρώνουν τον κάθε χώρο.

Μεγάλη ποικιλία

Διαθέτουμε καρέκλες σε πολλά διαφορετικά σχέδια, στυλ και χρώματα. Καρέκλες που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, ύφασμα, δέρμα ή τεχνόδερμα.

Πολλές καρέκλες είναι κατάλληλες για να βρείτε την ανάπαυση - όπως άλλωστε και οι πολυθρόνες μας. Οι καρέκλες τραπεζαρίας μας είναι σχεδιασμένες για πολύωρα και απολαυστικά γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ποιότητα μοναδική

Όλες οι καρέκλες μας κατασκευάζονται με μασίφ ξυλεία οξιάς, δρυς η καρυδιάς. Έτσι επιτυγχάνουμε την σταθερότητα, την στιβαρότητα και την τεράστια αντοχή στον χρόνο και την χρήση.

Οι καρέκλες μας βάφονται με οικολογικά χρώματα και λουστράρονται με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και χωρίς χημικά πρόσθετα που επιβαρύνουν την υγεία.

Κάθε καρέκλα μας είναι Ελληνικής κατασκευής, καλύπτεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στην χρήση και τον χρόνο.

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρούμε μαζί την καρέκλα που σας ταιριάζει, όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού