ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μία μοναδική σύνθεση

Σας προσκαλούμε να δείτε από κοντά τις υπέροχες συνθέσεις μας. Συνθέσεις για όλα τα γούστα σε όλες τις διαστάσεις ακόμα και για τους ποιο απαιτητικούς. Ελάτε να υλοποιήσουμε μαζί με αγάπη και μεράκι όποια σύνθεση επιθυμείτε. Η επιλογή του κατάλληλου σύνθετου για το σαλόνι σας σε κλασική η μοντέρνα γραμμή ενισχύει και συνδυάζει το στυλ της διακόσμησης που επιλέξατε.

Αξιοποιήστε τον χώρο

Ο χώρος είναι πάντα περιορισμένος και πολύτιμος οπότε διαθέτουμε λύσεις σε διαφορετικές διαστάσεις, σχέδια και σχήματα. Η σύνθεση που θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς θα είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στον χώρο σας και θα αξιοποιεί το κάθε διαθέσιμο εκατοστό.

Αισθητική και εργονομία

Η σύνθεση σας θα πρέπει να συνδυάσει την αισθητική με την εργονομία. Από την μία η σύνθεση καλείτε να ολοκληρώσει και να ομορφύνει τον χώρο σας. Από την άλλη θα πρέπει να παρέχει ορατούς ή κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους για την άνεση σας.

Αμέτρητες επιλογές

Μπορείτε να συνδυάστε την σύνθεση σας με βιβλιοθήκη, βιτρίνες, ντουλάπια, συρτάρια, ράφια, έπιπλα τηλεόρασης, κρυφούς ή ορατούς φωτισμούς, φωτισμούς led και οτιδήποτε άλλο σας αρέσει με μοναδικό όριο την φαντασία σας.

Ποιοτικά και οικολογικά

Χρησιμοποιούμε μασίφ ξύλο ή κόντρα πλακέ διαλέγοντας επενδύσεις από οικολογικούς ή φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες. Οι επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα την σύνθεση των ονείρων σας όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
 
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού