ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ

Μοντέρνες τραπεζαρίες σαλονιού και κουζίνας

Στα Έπιπλα Παπαθανασίου θα βρείτε μοντέρνες τραπεζαρίες για το σαλόνι και την κουζίνα σας. Όλες οι τραπεζαρίες μας είναι Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) και πωλούνται σε οικονομικές τιμές με συμφέρουσες προσφορές. Έχουμε τραπεζαρίες ξύλινες, ξύλο-γυαλί, ξύλο-μέταλλο, ξύλο-γυαλί-μέταλλο. Το ξύλο μπορεί να είναι καρυδιά, δρυς ή οξιά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το μέταλλο μπορεί να είναι βαμμένο ματ ή ίνοχ (inox). Το γυαλί μπορεί να είναι απλό τζάμι, κρύσταλλο ασφαλείας (securit glass / tempered glass), διάφανο, ημιδιάφανο, βαμμένο ή αμμοβολής.

Διαθέτουμε τραπεζαρίες μασίφ (μονοκόμματες) αλλά και τραπεζαρίες ανοιγόμενες που κατασκευάζονται στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να αγοράσετε μόνο το τραπέζι ή σετ τραπεζαρίας με καρέκλες και προαιρετικά μπουφέ. Έχουμε ωραίες τραπεζαρίες 6 ατόμων, 8 ατόμων, 10 ατόμων, 12 ατόμων και με ειδική παραγγελία μπορούμε να κατασκευάσουμε τραπεζαρίες 20 ατόμων. Η τραπεζαρία με 6 καρέκλες (για 6 άτομα) ανοιγόμενη για να χωρέσει ακόμα περισσότερα, είναι η πιο δημοφιλής και αγαπημένη στην αγορά επίπλου.

Ένας απλός σημαντικός χώρος

Η τραπεζαρία από την φύση της είναι ένας απλός χώρος - δεν είναι ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων όπως η κουζίνα ή το καθιστικό. Στην τραπεζαρία θα φάτε το μεσημεριανό σας, θα δειπνήστε το βράδυ με φίλους και θα διασκεδάστε. Ακόμα και αν νομίζεται ότι δεν θα την χρησιμοποιείτε συχνά, είναι σημαντικό να την έχετε για τις μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις ή τα εντυπωσιακά παιδικά πάρτι σας.

Με την προσθήκη ενός τραπεζιού, πολλών καρεκλών και ενός κινητού πάγκου σερβιρίσματος (τρέιλερ) και τις κατάλληλες εορταστικές διακοσμήσεις μπορείτε να μετατρέψετε την τραπεζαρία σας σε ένα χώρο απόλυτης διασκέδασης. Η διακόσμηση της τραπεζαρίας σας με μοντέρνα διακοσμητικά στολίδια θα την κάνει ακόμα πιο ευχάριστη και ευπαρουσίαστη.

Το τραπέζι είναι η αρχή

Φυσικά το τραπέζι είναι το κυρίαρχο στοιχείο του χώρου και σε αυτό αξίζει να επενδύσετε. Δώστε χρόνο για να σκεφθείτε ποιο μέγεθος και στυλ σας ταιριάζει καλύτερα. Και μην διστάστε να επιλέξτε ένα καλό και εντυπωσιακό τραπέζι αφού θα το απολαμβάνετε για μια ζωή. Για την εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου μπορείτε να επιλέξτε ένα ανοιγόμενο τραπέζι με μία, δύο ή και τρεις προεκτάσεις. Σημαντικό επίσης είναι το σχέδιο και το σχήμα του τραπεζιού: τετράγωνο, ορθογώνιο παραλληλόγραμμο, στρογγυλό (ροτόντα) ή οβάλ – υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σχεδίων. Η ξύλινη επιφάνεια μπορεί να είναι από καρυδιά ή δρυ ή οξιά, ανάλογα με το αισθητική και την εμφάνιση που επιθυμείτε. Επιλέξτε μέσα από πολλά διαφορετικά τραπέζια που ταιριάζουν σε διάφορους χώρους και σε πολλά στυλ επίπλωσης.

Οι καρέκλες είναι η συνέχεια

Οι καρέκλες θα πρέπει να είναι άνετες, σταθερές και να ταιριάζουν με το τραπέζι και τον υπόλοιπο χώρο. Διαλέξτε καρέκλες που αντιπροσωπεύουν το ύφος και το στυλ της τραπεζαρίας σας. Θα πρέπει να φροντίστε ότι οι καρέκλες που θα επιλέξτε θα επιτρέπουν εύκολα την τοποθέτηση τους στο τραπέζι και θα κάνουν άνετη την προσέλευση και την αποχώρηση των συμμετεχόντων.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι άνεση

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στην κουζίνα σας προσπαθήστε να μεταφέρετε τα επίσημα σερβίτσια του δείπνου στον χώρο της τραπεζαρίας. Ένας μπουφές είναι ιδανικός για τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα ενώ μια βιτρίνα υαλικών (σκρίνιο) είναι ιδανική για τα ποτήρια και τις πορσελάνες σας.

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα την τραπεζαρία των ονείρων σας, όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΟΡΦΕΑΣ

ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΡΦΕΑΣ, ΣΑΛΟΝΙ ΟΡΦΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΚΤΩΡ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΚΤΩΡ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΣΩΝ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΙΑΣΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΟΓΚΑΛ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΟΓΚΑΛ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΖΕΥΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΖΕΥΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΖΕΦΥΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΡΕΝΤΥ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΡΕΝΤΥ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΡΟΤΟΝΤΕΣ ΘΕΤΙΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΡΟΤΟΝΤΕΣ ΘΕΤΙΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΗΡΩ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΗΡΩ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΑΒΑΝΑ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΒΑΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΣΤΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΣΤΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΦΕΙΔΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΦΕΙΔΙΑΣ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΙΑΚΧΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΙΑΚΧΟΣ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΛΕΩΝ

ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΛΕΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΡΕ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΡΕ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΑΛΚΑΙΟΣ

ΡΟΤΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΛΚΑΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΓΛΑΥΚΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΓΛΑΥΚΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΙΟ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΒΙΟ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΒΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΒΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΦΙΝΤΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΦΙΝΤΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΙΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΡΙΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΒΑΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΒΑΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΔΙΑΣ