ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Σχεδιάζοντας

Το σαλόνι και το καθιστικό σας είναι ο καταλληλότερος χώρος του σπιτιού σας για να βρεθείτε με τα αγαπημένα και φιλικά σας πρόσωπα. Καθίστε στον αναπαυτικό καναπέ σας και στις άνετες πολυθρόνες σας. Απολαύστε ένα ποτό από το μπαράκι σας και ακουμπήστε τα διάφορα μικροαντικείμενα στο εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού σας.

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι μικρά έπιπλα με μεγάλη σημασία. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφθείτε ποιο μέγεθος και στυλ σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε ένα καλό τραπεζάκι σαλονιού αφού θα το απολαμβάνετε για μια ζωή.

Αισθητική και εργονομία

Τα τραπεζάκια σαλονιού συνδυάζοντας ξύλο, γυαλί (τζάμι ή κρύσταλλο) και μέταλλο (inox) προσπαθούν να παρέχουν αισθητική και εργονομία. Πολύ εντυπωσιακά είναι τα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού, ιδίως τα δρύινα, με μοντέρνα σχεδίαση και με σχήματα τετράγωνα ή στρογγυλά.

Ορισμένα είναι ανοιγόμενα ώστε να προσαρμόζουν τις διαστάσεις τους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Άλλα πάλι είναι πτυσσόμενα ώστε να καταλαμβάνουν μικρό χώρο κατά την αποθήκευση. Διαθέτουμε μικρά τραπεζάκια σαλονιού ώστε να ταιριάζουν σε μικρούς χώρους αλλά και μεγάλα τραπεζάκια σαλονιού για μεγάλα σαλόνια που απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλα έπιπλα.

Κάποια διαθέτουν κρυφούς ή φανερούς αποθηκευτικούς χώρους (συρτάρια, ντουλάπια, ράφια, εσοχές) για το χειριστήριο της τηλεόρασης, για περιοδικά, για επιτραπέζια παιχνίδια ή συλλογή από DVD. Άλλα πάλι διαθέτουν κρυφά μπαράκια για να σας παρέχουν άμεση πρόσβαση στα ποτά σας.

Οι προτάσεις μας

Τα τραπεζάκια σαλονιού μας είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και πρακτικά. Έτσι αφενός διακοσμούν τον χώρο σας και αφετέρου σας παρέχουν άνεση και λειτουργικότητα. Διαθέτουμε ξύλινα τραπεζάκια, μεταλλικά τραπεζάκια, τραπεζάκια ξύλο / γυαλί και τραπεζάκια μέταλλο / γυαλί (χωρίς καθόλου ξύλο).

Τα έπιπλα μας κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα (made in Greece) με υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτουν όλα πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την αντοχή τους στην χρήση και το χρόνο. Οι διαστάσεις και τα χρώματα επιλέγονται κατά την παραγγελία. Μπορείτε να διαλέξτε χρώματα κλασσικά όπως βέγκε (wenge) αλλά και ποιο μοντέρνες επιλογές όπως μαύρη λάκα ή λευκή λάκα.

Εκτός από τα τραπεζάκια σαλονιού (coffee tables, cocktail tables) διαθέτουμε επίσης βοηθητικά τραπεζάκια (side tables, end tables), τραπέζια κονσόλες (sofa tables, console tables) και τραπεζαρίες (dinner tables, dining tables).

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα το τραπεζάκι σαλονιού των ονείρων σας όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού