ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Κρεβατοκάμαρα όνειρο

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος που αναζητούμε την ανάπαυση, την ησυχία και την χαλάρωση. Είναι ο προσωπικός χώρος που επισκεπτόμαστε στο τέλος κάθε κουραστικής ημέρας αναζητώντας την ηρεμία και την γαλήνη. Είναι ο χώρος που κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε το αύριο...

Κρεβάτι για ξεκίνημα

Το κρεβάτι είναι το επίκεντρο κάθε κρεβατοκάμαρας. Συνεπώς η επιλογή του πρέπει να γίνει πρώτα προσεκτικά και έξυπνα. Επίσης το κρεββάτι θα καθορίσει και το στυλ της κρεβατοκάμαρας: μοντέρνα ή κλασική, ήρεμη ή έντονη, απαλή ή εντυπωσιακή.

Κρεβάτι ή κρεβατάκι μου

Βρείτε το σωστό μέγεθος κρεβατιού το οποίο ταιριάζει στο χώρο σας έτσι ώστε να αποφύγετε μία στριμωγμένη ή μία άδεια κρεβατοκάμαρα. Μπορούμε να επιλέξουμε μονό κρεβάτι, διπλό κρεβάτι, ημίδιπλο κρεβάτι ή υπέρδιπλο κρεβάτι. Είναι σημαντικό να μπορείτε να αξιοποιήστε στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο σας - να χρησιμοποιήστε πραγματικά μέχρι και το τελευταίο εκατοστό.

Ξύλο ή μέταλλο;

Η επιλογή ξύλινου ή μεταλλικού κρεβατιού είναι μια σημαντική επιλογή. Εμείς προτείνουμε την ξύλινη κρεβατοκάμαρα που είναι ομορφότερηφυσικότερη και φιλικότερη. Τα ξύλινα κρεβάτια όπως και γενικότερα τα ξύλινα έπιπλα παραμένουν τα πιο περιζήτητα στην αγορά επίπλων.

Ακολουθώντας το φενγκ σούι (feng shui)

Η ξύλινη κρεβατοκάμαρα είναι καταλληλότερη σύμφωνα και με το φενγκ σούι (feng shui) αφού το ξύλο είναι ένα φυσικό και φιλικό προς τον άνθρωπο. Εφαρμόζοντας το φενγκ σούι στην κρεβατοκάμαρα σας ενισχύετε την ποιότητα του ύπνου σας και ενδυναμώνετε τις ανθρώπινες σχέσεις με τους συντρόφους σας.

Προσθέστε κομοδίνα και σιφονιέρα

Προτιμήστε σετ κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι,  κομοδίνα και σιφονιέρα (συρταριέρα), ντουλάπια, ντουλάπες και καθρέπτες. Επίσης μπορείτε να προτιμήστε κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και να γεμίστε το υπνοδωμάτιο σας με έξυπνα έπιπλα που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

Ακουμπήστε στα κομοδίνα χρήσιμα μικροαντικείμενα: ένα ρόφημα, ένα ποτήρι νερό, ένα βιβλίο, ένα ατομικό φωτιστικό. Τα κομοδίνα μαζί με την σιφονιέρα θα σας παρέχουν αποθηκευτικό χώρο με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για να φυλάξτε τα σεντόνια, τις κουβέρτες, τις μαξιλαροθήκες και όλο το σχετικό με την κρεβατοκάμαρα νοικοκυριό.

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού