ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

Κάντε την διαφορά

Τα μικροέπιπλα είναι όλα τα μικρά έπιπλα που τοποθετούμε σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού μας για να καλύψουμε συγκεκριμένες ανάγκες. Διαθέτουμε διάφορα μικροέπιπλα: κονσόλες, μακρόστενα τραπέζια, μικρούς μπουφέδες και μικρές συρταριέρες, βοηθητικά τραπεζάκια και τραπεζάκια ζιγκόν. Αυτά είναι τα έπιπλα που κάνουν την διαφορά μέσα στο σπίτι σας προσφέροντας την αίσθηση της επίπλωσης που είναι προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια.

Μικροέπιπλα εισόδου

Τα ποιο συνηθισμένα είναι τα μικροέπιπλα εισόδου που τοποθετούνται στην είσοδο του σπιτιού μας. Εάν το σπίτι σας διαθέτει ένα μικρό χώρο υποδοχής (προθάλαμο) τότε πολλά μικρά έπιπλα είναι η τέλεια λύση. Εάν το σπίτι σας έχει είσοδο κατευθείαν στο καθιστικό, το σαλόνι ή την τραπεζαρία μπορείτε να βάλετε μικροέπιπλα στο πλάι της πόρτας εισόδου.

Μικροέπιπλα σαλονιού

Το σαλόνι σας μπορεί να έχει επίσης ανάγκες για μικρά έπιπλα. Μια κενή γωνία, ένας μικρός κενός χώρος στην κεντρική είσοδο του σαλονιού σας μπορεί να χρειάζεται κάποιο μικρό έπιπλο για να ολοκληρωθεί.

Διακριτικότητα και αρμονία

Ιδανικά η επίπλωση σας θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τον χώρο σας προσφέροντας το καλύτερο δυνατόν αισθητικό αποτέλεσμα. Τα μικροέπιπλα δεν είναι τα έπιπλα που θα τραβήξουν τις εντυπώσεις αλλά αυτά που θα συμπληρώσουν και θα ενισχύσουν την ομορφιά του συνόλου της επίπλωσης σας.

Αυξήστε την άνεση σας

Επειδή γνωρίζουμε την αξία του αποθηκευτικού χώρου φροντίσαμε τα μικροέπιπλα μας να διαθέτουν ανοιχτούς και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως συρτάρια, ντουλάπια και ράφια. Έτσι με αυτά τα βοηθητικά έπιπλα μπορείτε να αυξήσετε την άνεση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας ή του γραφείου σας.

Δημιουργική διασκέδαση

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα τα μικροέπιπλα των ονείρων σας, όπως μάθαμε να κάνουμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο του επίπλου.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού