ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ

Επιτοίχια σύνθεση βιβλιοθήκης για μεγάλους χώρους με μεγάλους μονοκόμματους τοίχους (επιφάνειες). Συνδυάζει επιτοίχια βιβλιοθήκη με ράφια για βιβλία, οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους σε οριζόντια και κάθετη διάταξη.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με οικολογικό καπλαμά ή φυσικό καπλαμά ξύλου (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς. Προτιμούμε ματ επιφάνειες και διχρωμία (μπεζ με καφέ) στα ράφια και τα ντουλάπια για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Διαθέτει έναν μεγάλο κάθετο κλειστό αποθηκευτικό χώρο - ντουλάπα - τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήστε ως γκαρνταρόμπα* (guardaroba / garde-robe), αποφεύγοντας έτσι τους ενοχλητικούς καλογέρους ρούχων στον χώρο του σαλονιού σας.

Αυτή η σύνθεση είναι ένα έπιπλο στολίδι για το σαλόνι σας, μία λειτουργική βιβλιοθήκη για τα βιβλία σας και συνάμα πρακτική αφού προσφέρει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα πράγματα σας. * χώρος όπου οι επισκέπτες αφήνουν τα πανωφόρια τους, τσάντες και ομπρέλες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης βιβλιοθήκης επιλέγονται από εσάς (κατά παραγγελία) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή των ξύλινων καπλαμάδων (canaletto) τα επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Σας παρέχουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού