ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΡΟΝΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΡΟΝΟΣ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.

Διαθέτει ένα συρτάρι (στην πρόσοψη) και ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο (στο πλάι). Η πάνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματή και εντελώς επίπεδη. Το συρτάρι στην πρόσοψη βάφεται με ανοιχτόχρωμη λάκα *. Το τραπέζι στηρίζεται σε δύο πόδια σε σχήμα ανάποδου Π που το υπερυψώνουν ελαφρά από το έδαφος.

Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας στο φυσικό της καρυδιάς και της πρόσοψης του συρταριού σε ανοιχτόχρωμη ματ λάκα * (μπεζ ή άσπρη) έτσι ώστε να κάνει έντονη αντίθεση και να δημιουργεί ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Το συρτάρι μπορεί να έχει ξύλινο ή μεταλλικό (inox) πόμολο (λαβή).

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού