ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΛΙΒΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΛΙΒΙΑ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο δρυός (ή οξιάς ή καρυδιάς) με μεταλλικές (inox) λεπτομέρειες. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.

Διαθέτει ένα συρτάρι και ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο (στην πρόσοψη). Το συρτάρι έχει μεταλλικό (inox) πόμολο (λαβή). Η πάνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματή και εντελώς επίπεδη. Εναλλακτική λύση είναι με μονοκόμματο κρύσταλο βαμμένο στο χρώμα της αρεσκείας σας! Όλο το τραπέζι είναι βαμμένο με βαφή λάκας * - προτείνεται ματ.

Το τραπεζάκι έχει ιδιαίτερη σχεδίαση στο πλάι: από την μία πλευρά έχει κάθετη πλαισιωμένη με νίκελ ξύλινη επιφάνεια και έτσι είναι κλειστό από την μία πλευρά μόνο έχοντας ασύμμετρο σχεδιασμό που το κάνει να ξεχωρίζει. Μπορεί να κατασκευαστεί ώστε να είναι κλειστό από αριστερά ή από δεξιά ανάλογα με τον χώρο σας. Η πλαϊνή ξύλινη επιφάνεια μπορεί να επενδυθεί (καλυφθεί) με ύφασμα.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (made in Greece) στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.