ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΗΔΕΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΗΔΕΙΑ

Τραπεζάκι σαλονιού που συνδυάζει ξύλο (καρυδιάς ή δρυός ή οξιάς) με διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit) και με στολίσματα από μέταλλο (inox).

Η βάση του είναι κατασκευασμένη από ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια. Κάθε ένωση της βάσης με τα πόδια είναι διακοσμημένη με μέταλλο (inox). Ένα κεντρικό στήριγμα (κολώνα) από ξύλο ανεβαίνει από την βάση και στηρίζει κεντρικά το κρύσταλλο.

Το καπάκι (άνω επιφάνεια) του τραπεζιού στο κέντρο έχει ξύλο που προεξέχει ελαφρά από το περιμετρικά ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κρύσταλλο. Μπορείτε να συγκεντρώστε τα διακοσμητικά σας στο κέντρο – στην ελαφρά υπερυψωμένη ξύλινη επιφάνεια – αφήνοντας την επιφάνεια του κρύσταλλου ως χώρο για να ακουμπήσετε ποτήρια, μπουκάλια και πιατέλες, πιάτα και ότι άλλο θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα βέγκε (wenge) έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού