ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΡΟΜΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΡΟΜΑ

Τραπεζάκι σαλονιού που συνδυάζει ξύλο (καρυδιάς ή οξιάς) με κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit).

Διαθέτει δύο συρτάρια, μία προέκταση και βοηθητικό δερμάτινο σκαμπό ώστε να μπορείτε να σερβίρετέ ακόμα και ένα πρόχειρο γεύμα στους καλεσμένους σας. Τα πόμολα των συρταριών είναι από μέταλλο (inox).

Το κρύσταλλο ασφαλείας βρίσκεται τοποθετημένο στην προέκταση, παράγεται σε διάφορες αποχρώσεις και είναι πλαισιωμένο (αγκαλιάζεται) από μια λεπτή λουρίδα ξύλο. Το κρύσταλλο ασφαλείας και το ξύλο βρίσκονται στην ίδια ευθεία δημιουργώντας μια μονοκόμματη άνω επιφάνεια προέκτασης από ξύλο – γυαλί.

Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας στο φυσικό της καρυδιάς έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαστάσεις: Μήκος 85 cm Χ Πλάτος 116.5 cm X Ύψος 40 cm
 

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού