ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΥΝΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΥΝΗΣ

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός.

Διαθέτει ανοιγόμενο σερβιτόρο που ανυψώνεται πάνω από την επάνω επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι). Επίσης η πάνω επιφάνεια του τραπεζιού είναι διακοσμημένη με βαφή ανοιχτόχρωμης λάκας * δημιουργώντας έντονη διχρωμία που το κάνει να ξεχωρίζει.

Το τραπέζι στηρίζεται σε δύο πόδια: ένα σε σχήμα ανάποδου Π από μέταλλο inox και ένα ξύλινο. Τα δύο πόδια το υπερυψώνουν αρκετά από το έδαφος. Το τραπέζι επίσης μπορεί να κατασκευαστεί ανάλογα με τις προτιμίσεις σας με δύο ξύλινα πόδια ή δύο μεταλλικά inox πόδια ή με συνδυασμό ενός μεταλλικού inox ποδιού και ενός ξύλινου ποδιού.

Προτείνεται χρωματισμός στο φυσικό της καρυδιάς σε συνδυασμό με λευκή ματ λάκα * έτσι ώστε να έχουμε αντίθεση και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης  εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού