ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΛΥΣΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΛΥΣΙΑΣ

Τραπεζάκι σαλονιού που συνδυάζει ξύλο (καρυδιάς ή οξιάς) με κρύσταλλο ασφαλείας * (tempered ή securit). Τραπεζάκι με διαχρονική σχεδίαση, με εστίαση στην συμμετρία και την εργονομία – μια πάρα πολύ όμορφη και συνάμα πρακτική επιλογή.

Διαθέτει ένα συρταρωτό μπαρ (bar), δύο συρτάρια και δύο βοηθητικά δερμάτινα σκαμπό. Τα βοηθητικά σκαμπό βρίσκονται διαγώνια και είναι ιδανικά για να κάτσουν εύκολα και άμεσα δύο άτομα. Το συρταρωτό μπαράκι (bar) σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα ποτά σας ώστε να σερβίρετε εύκολα και άμεσα στους καλεσμένους σας. Τα πόμολo των συρταριών είναι από μέταλλο (inox).

Δύο μικρά κρύσταλλα ασφαλείας βρίσκονται τοποθετημένα στην άνω επιφάνεια του τραπεζιού (καπάκι). Τα κρύσταλλα ασφαλείας και το ξύλο βρίσκονται στην ίδια ευθεία δημιουργώντας μια μονοκόμματη άνω επιφάνεια τραπεζιού από ξύλο – γυαλί. Το κρύσταλλο διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς (αποχρώσεις).

Προτείνεται χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας στο φυσικό της καρυδιάς έτσι ώστε να συνδυάζεται εύκολα με άλλα έπιπλα του σαλονιού σας που επίσης έχουν ξύλινες επιφάνειες στο ίδιο χρώμα όπως καναπέδες, μπουφέδες, τραπεζαρίες και συνθέσεις επίπλων.

* Κρύσταλλο ασφαλείας (tempered ή securit), αποκαλείται το κρύσταλλο που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης (toughening ή tempering), η οποία βελτιώνει τη μηχανική του αντοχή και τη θερμική του αντίσταση, ενώ παράλληλα αποκτά ιδιότητες ασφαλούς θραύσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ένα γυαλί securit σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κομματάκια, που δεν είναι τόσο μεγάλα ούτε κοφτερά, ώστε να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις :  Mήκος  84cm Χ  Πλάτος  1,20cm

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας