ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΡΕΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΡΕΩΝ

Τραπεζάκι σαλονιού κατασκευασμένο 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικό καπλαμά (canaletto) από ξύλο καρυδιάς ή δρυός. Το τραπεζάκι έχει μινιμαλιστική γραμμή (minimal design) και λιτή και απέριττή σχεδίαση που του επιτρέπει να ταιριάζει με πολλά άλλα έπιπλα.

Η επάνω επιφάνεια (καπάκι) του τραπεζιού είναι μονοκόμματη και εντελώς επίπεδη και διακοσμημένη με ένα διακριτικό σχέδιο με βαφή ανοιχτόχρωμης λάκας * που το κάνει να ξεχωρίζει. Το τραπέζι στηρίζεται σε δύο πόδια: ένα σε σχήμα ανάποδου Π από μέταλλο inox και ένα ξύλινο. Τα δύο πόδια το υπερυψώνουν αρκετά από το έδαφος.

Προτείνεται χρωματισμός της άνω ξύλινης επιφάνειας (καπάκι) στο φυσικό της καρυδιάς και των δύο πλαϊνών ξύλινων στηριγμάτων σε μπεζ ματ λάκα * έτσι ώστε να έχουμε αντίθεση και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

* Η βαφή λάκας είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα και θέλουνε μόνο το καλύτερο για τις ξύλινες επιφάνειες (άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα, χρωστική σταθερότητα). Η λάκα υπάρχει σε γυαλιστερή, σατινέ ή ματ.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του τραπεζιού προσαρμόζονται ακριβώς στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα (απόχρωση) του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή κάθε ξύλινης επιφάνειας το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) στο εργοστάσιο μας με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διαθέτει γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού