ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΡΥΛΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΡΥΛΟΣ

Μια μικρή αλλά λειτουργική σύνθεση που φιλοξενεί την τηλεόραση (TV) σας και διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελείται από οριζόντια παραλληλόγραμμα ντουλάπια χωρίς πόμολα. Χαρακτηριστικός είναι ο επιδαπέδιος μονοκόμματος οριζόντιος αποθηκευτικός χώρος πάνω στον οποίο τοποθετείται η τηλεόραση (TV).

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιούμε λιτές απέριττές γραμμές με τριχρωμία (μπεζ, γρκι και καφέ) για να δώσουμε μια ευχάριστη αίσθηση που ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Η σύνθεση είναι ελεύθερη και μπορεί να αλλάξει το σχέδιο της ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μια πολύ έξυπνη και οικονομική λύση κατάλληλη για μικρά σαλόνια ή καθιστικά.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις της σύνθεσης προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου τα επιλέγετε εσείς. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Προσφέρουμε γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού