ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΜΟΡΦΕΑΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΜΟΡΦΕΑΣ

Κρεβατοκάμαρα σε καρέ γραμμές κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο από οικολογικούς ή φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς.

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και πατάει σε ξύλινα πόδια που το ανυψώνουν ελαφρά από το πάτωμα. Διαθέτει χαμηλή πλάτη (κεφαλάρι) που εκτείνεται και ενώνεται και από τις δύο πλευρές με δύο κομοδίνα (συμμετρικός σχεδιασμός).

Τα κομοδίνα έχουν από ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο. Η άνω επιφάνεια κάθε κομοδίνου έχει πλάτη και ελαφρύ σκέπασμα. Χαρακτηριστικός είναι ο κρυφός φωτισμός στα κομοδίνα που τα κάνει όλη την κρεβατοκάμαρα ιδιαίτερη, ξεχωριστή και διαφορετική.

Προτείνεται σκούρος χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας, για παράδειγμα βέγκε (wenge), όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας.

Είναι μια πολύ μοντέρνα κρεβατοκάμαρα προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεράστια αντοχή στον χρόνο και στην χρήση. Με τον αεροδυναμικό της σχεδιασμό (σχήμα Τ) θα απογειώσει τα όνειρα σας ψηλά στον ουρανό...

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού