ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΑΡΕΤΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡA ΑΡΕΤΗ

Κρεβατοκάμαρα κατασκευασμένη 100% από ξύλο επενδυμένο με φυσικούς καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυς (ή καρυδιά).

Το κρεβάτι διαθέτει βάση κατασκευασμένη από  ξύλο και είναι πολύ ελαφρά υπερυψωμένο από το πάτωμα με βάση στήριξης (δεν έχει πόδια). Έχει μονοκόμματη πλάτη (κεφαλάρι) που εκτείνεται και ενώνεται και από τις δύο πλευρές με δύο κομοδίνα. Η πλάτη διαθέτει 2 υφασμάτινα μαξιλάρια. Επίσης η βάση διαθέτει κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους.

Τα κομοδίνα έχουν από ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο και από ένα συρτάρι με μεταλλικό (inox) πόμολο. Η άνω επιφάνεια κάθε κομοδίνου έχει πλάτη και ελαφρύ σκέπασμα. Χαρακτηριστικός είναι ο ενσωματωμένος κρυφός φωτισμός στα κομοδίνα που τα κάνει όλη την κρεβατοκάμαρα ιδιαίτερη, ξεχωριστή και εντυπωσιακή.

Η συρταριέρα είναι από το ίδιο ξύλο και διαθέτει μεγάλο ύψος και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Έχει έξι (6) συρτάρια, σε κατακόρυφη διάταξη (το ένα πάνω από το άλλο). Όλα τα συρτάρια έχουν πανέμορφα και διακριτικά μεταλλικά (inox) πόμολα.

Προτείνεται ανοιχτός χρωματισμός της ξύλινης επιφάνειας – βαφή με σχεδόν διάφανο βερνίκι ώστε να διατηρηθεί το φυσικό χρώμα του ξύλου, όμως η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Είναι μια κρεβατοκάμαρα που κατασκευασμένη από ξύλο, τονίζει το φυσικό χρώμα του ξύλου, με λιτή απέριττή σχεδίαση,πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και μεγάλη αντοχή στην χρήση και τον χρόνο.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της σιφονιέρας προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την παραγγελία ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο του υπνοδωματίου σας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Διαλέγεται εσείς τα υφάσματα που σας ταιριάζουν από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε. Δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές κατηγορίες υφασμάτων. Το ύφασμα του μαξιλαριού είναι αποσπώμενο.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά υλικά εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου το επιλέγετε εσείς.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Κρεβατοκάμαρα Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) κατασκευασμένη στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα (όπως και όλα μας τα έπιπλα) συνοδεύεται με γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή της στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.
Δείτε Λεπτομέρειες
ΚΑΛΕΣΤΕ
για ραντεβού