ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΒΑΦΥΚΛΗΣ

ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΗ ΒΑΦΥΚΛΗΣ

Μια μοντέρνα επιπλοσύνθεση κατάλληλη για το σαλόνι σας. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας ως αντίγραφο του σχεδίου της ιταλικής σύνθεσης επίπλων του οίκου MARONESSE.

Η σύνθεση αυτή αποτελείται από πολλά κομμάτια επίπλωσης που συνδυάζονται ώστε να πετύχουν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα:

* Μονοκόμματο έπιπλο με ξύλινη βάση, που συνδυάζει γυάλινη στρογγυλή βιτρίνα για διακοσμητικά είδη και μπουφέ κατάλληλο για την τοποθέτηση τηλεόρασης (TV)
* Επιτοίχιο ράφι πάνω από τον μπουφέ
* Επιτοίχιο κλειστό οριζόντιο ντουλάπι πάνω από το επιτοίχιο ράφι
* Μοντέρνο επιδαπέδιο τραπέζι με πολύ χαμηλά πόδια από μέταλλο (inox)

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επενδύονται (ντύνονται) με φυσικούς ξύλινους καπλαμάδες (canaletto) από ξύλο δρυός ή οξιάς (εσείς επιλέγετε). Το χρώμα του βερνικιού με το οποίο θα λουστράρουμε τις ξύλινες επιφάνειες προτείνεται να είναι σκούρο – ιδανικά βέγκε (wenge).

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το σχέδιο της σύνθεσης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα έπιπλα TV με τις μοντέρνες συνθέσεις μας και δώστε μια νέα μοντέρνα μορφή στο σαλόνι σας.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαλέγετε εσείς τις διαστάσεις όλων των κομματιών της σύνθεσης κατά παραγγελία ώστε η σύνθεση να ταιριάζει ακριβώς στον χώρο σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαλέγετε εσείς το χρώμα του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την βαφή του ξύλου. Όλες οι ξύλινες επιφάνειες βάφονται (λουστράρονται) με οικολογικά βερνίκια (νερού / κεριού) εντελώς φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ελληνικής κατασκευής (made in Greece) με υλικά κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχεται γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά την παραγγελία.

ΤΙΜΗ

Όλα τα έπιπλα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και διατίθενται σε χονδρική πώληση και λιανική πώληση. Η τιμή του επίπλου εξαρτάται από την ποσότητα και τις επιλογές (είδος ξύλου, διαστάσεις, βαφή, υφάσματα). Οι τελικές τιμές μας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας.

Δείτε τα ΕΠΙΠΛΑ μας ανά ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας